2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Paletta

Paletta: Teret kívánnak adni valamennyi művészeti ág képviselőjének

A Hír TV Paletta című műsorában ma bemutatkozott a 2018-as Év Fiatal Vállalkozója, Virág Viktor, Tóth Barnabás a Monte-Carlo Historique Rally részleteibe avatta be a nézőket, míg Klajkó Szandra és Veréb Tamás jóvoltából a tehetségek felkutatása is fókuszba került.

  • Paletta: Teret kívánnak adni valamennyi művészeti ág képviselőjének

 

Megvan az Év Fiatal Vállalkozója

Virág Viktor, a 2018-as Év Fiatal Vállalkozója elmondta, hogy már egyetemi évei alatt megfogalmazódott benne az, hogy egy olyan munkahelyet szeretne teremteni, ahol jó dolgozni, ahol jó lenni, és akkor jött az ötlet, hogy erre egy iskolaszövetkezet lenne a legjobb forma, mert ott diákként munkát lehetne vállalni rugalmas keretek között. Hozzátette, hogy 2005-ben 0 forintból kezdetek vállalkozni, és nem rendelkeztek kiépített kapcsolati tőkével sem. Ma pedig már ott tartanak, hogy Magyarország 14 legnagyobb iskolaszövetkezete között tartják számon őket. Krisán László, a KAVOSZ elnöke megjegyezte, hogy a fiatalokra az egyik fontos szegmensként tekintenek. Elhangzott, hogy a KAVOSZ-nak van egy missziója, amelyet Demján Sándortól örököltek meg. A céljuk az, hogy azokból a bevételekből, amelyeket elérnek a Széchenyi Kártya Programon keresztül igyekeznek visszaadni annak a vállalkozói közösségnek, akikkel napi szinten együtt dolgoznak. 2019-ben az Év Fiatal Vállalkozója egy debreceni fiatalember lett.

Hamarosan rajtol a XXIII. Monte-Carlo Historique Rally

Tóth Barnabás autóversenyzőtől – aki egy Porsche 356 Oldtimerrel indul - megtudhattuk, hogy öt helyről rajtolhatnak Európában a résztvevők, akik mind Monte-Carlóba futnak be. A verseny napokon át zajlik, leginkább harmadrangú hegyi utakon. Egy adott távolságot adott idő alatt kell megtenniük. Ha gyorsabbak vagy lassabbak az hibapontnak számít, három szabály áthágását követően pedig kizárás jár . A szervezők megadják előre a végpontokat, amelyeken a versenyzőknek végig kell haladniuk. A rally érdekességét az adja, hogy az útvonalakat papíralapú térképen kell megtervezniük a versenyzőknek. Tóth Barnabásék január 27-én indulnak Magyarországról, az autót innen egy trailerrel szállítják el a Bad Homburg-i rajthoz. A tényleges verseny január 31-én kezdődik el, 30 órát és 1240 kilométert mennek az első etapban.

Tehetséges művészeket keres Veréb Tamás és Klajkó Szandra

Klajkó Szandra beszélt beszélt, hogy Veréb Tamással évek óta művészeti fórumokon tevékenykedik, és azt vették észre, hogy egyre több ismerősük foglalkozik képzőművészettel vagy divattervezéssel, és adódott egy lehetőségük, hogy egy ilyen fórumot átvegyenek, és szeretnének teret adni mindenféle művészeti ágnak. Veréb Tamás színművész hozzátette, hogy a már régebb óta a pályán lévő művészeknek, alkotóknak is szeretnének teret adni, de éppen csak a szárnyaikat bontogató fiatal tehetségek jelentkezését is várják. Az alapvető tervük pedig az, hogy egy adott művészeti miliőben, festmények és egyéb alkotások között megszervezzenek egy előadói estet vagy egy közönségtalálkozót. A művészeti stúdió megnyitója január 11-én lesz.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!