2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Paletta: Teltház az Újszínházban

2020. február 14., péntek 19:00

JANUÁR VÉGÉN DEBÜTÁLT AZ ÉLETMENTŐ APPLIKÁCIÓ

Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone vezérigazgató- helyettese elmondta, az új applikáció nagyon gyorsan nagyon népszerű lett. Az Életmentő applikáción keresztül pár gombnyomással riaszthatjuk a mentőket, akár külföldön is. Hozzátette, ha az applikációval kapcsolatosan bármilyen költség felmerül, azt a Vodafone Alapítvány állja. A Vodafone második alkalommal hirdette meg a Vodafone Digitális Díjat, melyre idén három kategóriában (digitális társadalom, digitális esélyegyenlőség, bolygónk és fenntarthatóság) lehet pályázni március 6-ig.

FUTÁSAIVAL A FÉSZEK GYERMEKVÉDŐ EGYESÜLETNEK GYŰJT A SPORTOLÓ

Csécsei Zoltán, világrekorder ultrafutó elmondta, eleinte közösségi oldalon látta, hogy alaki világcsúcsot döntött, akkor tetszett meg neki az ötlet, így lett később 12 órás a 100 mérföldes és a 24 órás futópados futásban is világcsúcstartó.

Biri Imre, a Fészek Gyermekvédő Egyesület program asszisztense elmondta, Csécsei Zoltán adománygyűjtési akciót kezdett, melyben az egyesület átmeneti gyermekotthonának gyűjt.

Csécsei Zoltán március 14-én Érden a Polgárok haza nagytermében „Soha ne add fel az almaid!” című előadást tart majd. A részvétel feltétele, a helyszínen 3000 Ft. A befolyt összeggel a világrekorder sportoló a Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonát támogatja.

HATALMAS SIKER A KÉK RÓKA CÍMŰ ELŐADÁS AZ ÚJSZÍNHÁZBAN

Gregor Bernadett, Jászai Mari-díjas színművész elmondta alig lehet jegyet kapni a nagy sikerű Kék róka című előadásra.

A színésznő mesélt legújabb élményéről, ugyanis vígjátékot rendezett, amit elmondása szerint eleinte félve kezdett, de a végére kibontakozott rendezői szerepében. Legújabb darabjának pedig a „Házasságról szó sem lehet” március végén lesz a bemutatója.

Teljes adás:

HírTV