2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 11:05

Paletta

Paletta: Teltház az Újszínházban

  • Paletta: Teltház az Újszínházban

JANUÁR VÉGÉN DEBÜTÁLT AZ ÉLETMENTŐ APPLIKÁCIÓ

Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone vezérigazgató- helyettese elmondta, az új applikáció nagyon gyorsan nagyon népszerű lett. Az Életmentő applikáción keresztül pár gombnyomással riaszthatjuk a mentőket, akár külföldön is. Hozzátette, ha az applikációval kapcsolatosan bármilyen költség felmerül, azt a Vodafone Alapítvány állja. A Vodafone második alkalommal hirdette meg a Vodafone Digitális Díjat, melyre idén három kategóriában (digitális társadalom, digitális esélyegyenlőség, bolygónk és fenntarthatóság) lehet pályázni március 6-ig.

FUTÁSAIVAL A FÉSZEK GYERMEKVÉDŐ EGYESÜLETNEK GYŰJT A SPORTOLÓ

Csécsei Zoltán, világrekorder ultrafutó elmondta, eleinte közösségi oldalon látta, hogy alaki világcsúcsot döntött, akkor tetszett meg neki az ötlet, így lett később 12 órás a 100 mérföldes és a 24 órás futópados futásban is világcsúcstartó.

Biri Imre, a Fészek Gyermekvédő Egyesület program asszisztense elmondta, Csécsei Zoltán adománygyűjtési akciót kezdett, melyben az egyesület átmeneti gyermekotthonának gyűjt.

Csécsei Zoltán március 14-én Érden a Polgárok haza nagytermében „Soha ne add fel az almaid!” című előadást tart majd. A részvétel feltétele, a helyszínen 3000 Ft. A befolyt összeggel a világrekorder sportoló a Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonát támogatja.

HATALMAS SIKER A KÉK RÓKA CÍMŰ ELŐADÁS AZ ÚJSZÍNHÁZBAN

Gregor Bernadett, Jászai Mari-díjas színművész elmondta alig lehet jegyet kapni a nagy sikerű Kék róka című előadásra.

A színésznő mesélt legújabb élményéről, ugyanis vígjátékot rendezett, amit elmondása szerint eleinte félve kezdett, de a végére kibontakozott rendezői szerepében. Legújabb darabjának pedig a „Házasságról szó sem lehet” március végén lesz a bemutatója.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el - nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifaaktivista, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban.
Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!