2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Paletta

Paletta: Szőke Abigél Európa tehetségei között

A Hír TV Paletta című műsorában Pázmány Patrícia, Tóth Ádám és Csengeri Attila, valamint Szőke Abigél voltak Szani Roland műsorvezető vendégei.

  • Paletta: Szőke Abigél Európa tehetségei között

Kedvenc alkalmi ruhák az idei báli szezonban

Pázmány Patrícia divatszakértő, stílustanácsadó segített eligazodni a különféle gálák és díjátadók ruhakölteményei között. A BAFTA-gála mellett több idei stílusjegy is szóba került. Ezeknek része lesz a csillogás, a díszítések, az örök fehér, a pasztellszínek, a türkiz, a kék. illetve a fejdíszek is reneszánszukat élik.

Szimfonikus szuperkoncert lesz a Képzelt riportból

1973-ban volt a bemutatója. Kicsit olyan, mint a West Side Story, a Porgy és Bess, illetve a Hair. Tóth Ádám rendező, a Budapesti Showszínház igazgatója beszélt a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról szimfonikus megvalósításáról. Igyekeznek azokkal a zenei hangzásokkal felruházni, amire eddig még nem volt példa. Csengeri Attila színművész beszélt a nagyrészt prózai mű, zenei anyagokkal és LGT dalokkal való kiegészítéséről is. Bemutató február 13-án lesz a RaM Colosseumban.

Szőke Abigél Európa tehetségei között

Szőke Abigél színművész beszélt a filmek és a színház világáról és arról a bizonyos amerikai álomról, illetve annak megvalósításáról. Az Akik maradtak című magyar dráma kamaszlányát alakító, mindössze 21 éves Abigél szívesen mesélt a próbákról, további terveiről, vágyairól és a szakmai sikereiről egyaránt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!