2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Paletta: Szőke Abigél Európa tehetségei között

Hír TV

2020. február 4., kedd 18:55

A Hír TV Paletta című műsorában Pázmány Patrícia, Tóth Ádám és Csengeri Attila, valamint Szőke Abigél voltak Szani Roland műsorvezető vendégei.

Kedvenc alkalmi ruhák az idei báli szezonban

Pázmány Patrícia divatszakértő, stílustanácsadó segített eligazodni a különféle gálák és díjátadók ruhakölteményei között. A BAFTA-gála mellett több idei stílusjegy is szóba került. Ezeknek része lesz a csillogás, a díszítések, az örök fehér, a pasztellszínek, a türkiz, a kék. illetve a fejdíszek is reneszánszukat élik.

Szimfonikus szuperkoncert lesz a Képzelt riportból

1973-ban volt a bemutatója. Kicsit olyan, mint a West Side Story, a Porgy és Bess, illetve a Hair. Tóth Ádám rendező, a Budapesti Showszínház igazgatója beszélt a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról szimfonikus megvalósításáról. Igyekeznek azokkal a zenei hangzásokkal felruházni, amire eddig még nem volt példa. Csengeri Attila színművész beszélt a nagyrészt prózai mű, zenei anyagokkal és LGT dalokkal való kiegészítéséről is. Bemutató február 13-án lesz a RaM Colosseumban.

Szőke Abigél Európa tehetségei között

Szőke Abigél színművész beszélt a filmek és a színház világáról és arról a bizonyos amerikai álomról, illetve annak megvalósításáról. Az Akik maradtak című magyar dráma kamaszlányát alakító, mindössze 21 éves Abigél szívesen mesélt a próbákról, további terveiről, vágyairól és a szakmai sikereiről egyaránt.

Hír TV