2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: Szeptember 30-ig lehet jelentkezni a Legfittebb Munkahely Díjra

A Hír TV Paletta című műsorának vendége volt Czakó Márton, a Legfittebb Munkahely Díj projektvezetője.

  • Paletta: Szeptember 30-ig lehet jelentkezni a Legfittebb Munkahely Díjra

A legfittebb munkahely

Szeptember 30-ig lehet jelentkezni a Legfittebb Munkahely Díjra, olyan cégek vagy kisvállalkozások jelentkezését várják, ahol legalább 6-7 fő dolgozik, 4 kategóriában lehet nevezni. Részleteket Czakó Mártontól, a Legfittebb Munkahely Díj projektvezetőjétől tudhatunk meg.

Monarchia Operett

Minden egyes darabnak négy kötelező főszereplője van, a primadonna, a bonviván, a szubrett és a táncos komikus, a műfaj úttörője Offenbach. Kollár Péter Erik, Monarchia Operett művészeti igazgatója és Árvai Dániel, a Monarchia Operett vezető szólistája, tenorja vezet be minket a kulisszák mögé.

Szentendrei Jazz és Bornapok

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre szeptember 27-29-ig a Szentendrei Bor és Jazz Napok. A rendezvényről Solymosi Heléna, a Szentendrei Jazz- és Bornapok fesztiváligazgatója és Horányi Juli, énekes árulnak el részleteket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!