2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Paletta

Paletta: Szenes István 75 - életmű kiállítás a Pesti Vigadóban

Július elején nyílt meg Szenes István életmű-kiállítása a Pesti Vigadóban. A Képzelet és valóság című tárlaton a belsőépítész, építész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagjának, tagozatvezetőjének az elmúlt négy évtizedben készült munkásságát mutatja be az MMA Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozata. A tárlat augusztus 22-ig látogatható. A Paletta vendége volt Szenes István Ybl Miklós-díjas belsőépítész.

  • Paletta: Szenes István 75 - életmű kiállítás a Pesti Vigadóban

 

További téma:

62 sportoló közös tánccal üzent

A HírTV stúdiójában Rohács Réka nyílt vízi úszó, országos bajnok, Varga Diána, a Bajnok Műhely alapítója és Csorba Márton vezető operatőr.

Meséld el! – Hogy ne csak a tesztek legyenek pozitívak!

A Médiaunió Alapítvány szeretné összegyűjteni és bemutatni a koronavírus-járvány pozitív tanulságait, a családok összetartását, az emberek egymást segítő viselkedését, a társadalmi szolidaritást. A Médiaunió ezért pályázatot hirdet a legszebb, leghumánusabb történetek összegyűjtésére, amelyek közül néhányból kisfilmet is forgat.

A Paletta vendége volt Regős Judit, a Szülők Háza elnöke és Kardos Ferenc, a Médiaunió elnökségi tagja.

Teljes adás:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!