2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Paletta

Paletta: Ötletek az iskolakezdési stressz kezelésére

A Hír TV mai Paletta című műsorában többek között arra keresték a választ, hogy miként hat az iskolakezdés a gyerekekre. Anton Molnár Franciaországban élő magyar festőművész pedig a Vigadóban nyílt tárlatáról beszélt.

A járványügyi helyzet miatti hosszú szünet után milyen érzésekkel mentek fel a gyerekek iskolába – tette fel a kérdést Turda Adrienn Szigeti Réka egészségfejlesztő szakpszichológusnak, a Sulinyugi Program szakmai vezetőjének.

Szigeti Réka erre azt válaszolta, hogy mind a kisebbek, mind a nagyobbak felfokozott izgalommal várják az iskolát a kialakult helyzet miatt. Mindez a szülőkre is igaz. A szakpszichológus szerint már-már ki vannak éhezve a gyerekek a társaságra, az ingerekre, de ugyanakkor valóban elszoktak ettől a helyzettől. Ezért nem kizárt, hogy most kicsit több idő kell majd ahhoz, hogy összerázódjanak a gyerekek, hiszen ez egy másfajta iskolakezdés, mint egy évvel ezelőtt – hangsúlyozta.

A műsor második vendége Anton Molnár, Franciaországban élő festőművész volt, akinek a Vigadóban nemrég nyílt kiállítása.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!