2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 12:55

Paletta

Paletta: Önálló estre készül Agárdi Szilvia

A Paletta vendégei Pécsi Györgyi irodalomtörténész, az MMA ügyvezetője, Sófi Gyula igazságügyi szakpszichiáter és Agárdi Szilvia énekes voltak.

  • Paletta: Önálló estre készül Agárdi Szilvia

Könyvcsemegék az MMA kiadó kínálatából

„Mit emelne ki itt a sok alkotás közül? Mi felé mennek vagy mi érdekli a leginkább az írókat mostanság?”

-          kérdezte Turda Adrienn.

 „A Magyar Művészeti Akadémia kiadójaként sokféle művészeti típusú könyvet jelentetünk meg. Színházművészet, építőművészet, filmművészet, fotóművészet, művészetelméleti irodalom, csak kisebb arányban szépirodalmat. Azt mondanám, hogy a szerzőink számára a vírus nem jelentett zökkentést, hiszen ezeket a könyveket jóval korábban meg kellett írni.(…)”

-          válaszolta Pécsi Györgyi.

 

Kötelező ambuláns gyógykezelés

„Egy döbbenetes eset és nem ez az egyedi vagy nem ez az egyetlen Magyarországon. Ugye itt a probléma abból adódik általában, hogyha valaki bekerül, akár bipoláris zavarral és pszichiátriai betegséggel, akár az igazságügyi megfigyelő intézetbe, onnantól kezdve gyakorlatilag, ha ő letöltötte a kívánt időt, amit kiszabtak rá, utána kimegy és ugyanúgy folytatja az életét mint hogyha mi se történt volna. Nagyjából erről van szó?”

-          tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Nagyjából van ilyen helyzet is, igen, és ez egy egészen jó szituáció lenne, hogyha egy bűncselekményt elkövető pszichiátriai beteg gyógyultan vagy sokkal egészségesebben kerülne ki az igazságügyi megfigyelőből.(…)”

-          felelte Sófi Gyula.

 

Önálló estre készül Agárdi Szilvia

„Szeptember közepén egy cukrászdában fogsz majd énekelni. Mi lesz a repertoár és egyáltalán hogy jött az ötlet?”

-          kérdezte a műsorvezető.

„Nagyon érdekesen jött az ötlet, mert a marketingese a cukrászdának látott a közösségi platformokon mindenhol és például látta a videóimat, hogy hogyan élem az életemet, hogyan boldogulok a konyhában, postán. És eszébe jutott, hogy hát a gasztronómia közel áll hozzám. (…)”

-         válaszolta Agárdi Szilvia.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!