2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Paletta

Paletta: Music Taxi, a 25 éves Bob-bon legújabb dala

Sulis stresszoldás a Sulinyugi programmal, klasszikus jazz koncertre készül Micheller Myrtill énekesnő és a 25 éves Bon-bon együttes legújabb dala a csütörtöki Palettában.

Felgyorsult világunkban már a felnőttek mellett egyre több a stresszes diák is.  A Sulinyugi program megtanítja a gyermekeket, a tanárokat a feszültségkezelés alapjaira. A módszerről és a tapasztalatokról Szigeti Rékával a Sulinyugi szakmai vezetőjével beszélgettünk.

Micheller Myrtillt talán a legtöbben a 2000-es évek elején népszerű Budapest Parádé című dal énekesnőjeként ismerhettük meg, bár dolgozott a Bergendy Szalonzenekarral és a Benkó Dixieland Band-del is. Január 24-i koncertjéről mesélt, ahol a repertoár klasszikus jazz dalokból áll majd.

Ki ne emlékezne a Bon-bon zenekarra, eláruljuk vannak, akikre újdonságként hat a 25 éves csapat. Egy biztos legújabb daluk a Music Taxi és annak klipje fergetegesen jóra sikerült. Szani Rolanddal a hentes és az informatikus, vagyis Török Tamás és Szolnoki Péter sztorizgatott.

A teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

246 határsértőt tartóztattak fel szombaton

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. szeptember 18-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 246 határsértőt tartóztattak fel és 128 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!