2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Paletta

Paletta: Music Taxi, a 25 éves Bob-bon legújabb dala

Sulis stresszoldás a Sulinyugi programmal, klasszikus jazz koncertre készül Micheller Myrtill énekesnő és a 25 éves Bon-bon együttes legújabb dala a csütörtöki Palettában.

Felgyorsult világunkban már a felnőttek mellett egyre több a stresszes diák is.  A Sulinyugi program megtanítja a gyermekeket, a tanárokat a feszültségkezelés alapjaira. A módszerről és a tapasztalatokról Szigeti Rékával a Sulinyugi szakmai vezetőjével beszélgettünk.

Micheller Myrtillt talán a legtöbben a 2000-es évek elején népszerű Budapest Parádé című dal énekesnőjeként ismerhettük meg, bár dolgozott a Bergendy Szalonzenekarral és a Benkó Dixieland Band-del is. Január 24-i koncertjéről mesélt, ahol a repertoár klasszikus jazz dalokból áll majd.

Ki ne emlékezne a Bon-bon zenekarra, eláruljuk vannak, akikre újdonságként hat a 25 éves csapat. Egy biztos legújabb daluk a Music Taxi és annak klipje fergetegesen jóra sikerült. Szani Rolanddal a hentes és az informatikus, vagyis Török Tamás és Szolnoki Péter sztorizgatott.

A teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!