2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Paletta

Paletta: Music Taxi, a 25 éves Bob-bon legújabb dala

Sulis stresszoldás a Sulinyugi programmal, klasszikus jazz koncertre készül Micheller Myrtill énekesnő és a 25 éves Bon-bon együttes legújabb dala a csütörtöki Palettában.

  • Paletta: Music Taxi, a 25 éves Bob-bon legújabb dala

Felgyorsult világunkban már a felnőttek mellett egyre több a stresszes diák is.  A Sulinyugi program megtanítja a gyermekeket, a tanárokat a feszültségkezelés alapjaira. A módszerről és a tapasztalatokról Szigeti Rékával a Sulinyugi szakmai vezetőjével beszélgettünk.

Micheller Myrtillt talán a legtöbben a 2000-es évek elején népszerű Budapest Parádé című dal énekesnőjeként ismerhettük meg, bár dolgozott a Bergendy Szalonzenekarral és a Benkó Dixieland Band-del is. Január 24-i koncertjéről mesélt, ahol a repertoár klasszikus jazz dalokból áll majd.

Ki ne emlékezne a Bon-bon zenekarra, eláruljuk vannak, akikre újdonságként hat a 25 éves csapat. Egy biztos legújabb daluk a Music Taxi és annak klipje fergetegesen jóra sikerült. Szani Rolanddal a hentes és az informatikus, vagyis Török Tamás és Szolnoki Péter sztorizgatott.

A teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Harc a zsugorinflációval + videó

Harc a zsugorinflációval + videó

Március 1-jétől kötelező a boltokban feltüntetni, ha egy adott termék mennyisége csökken. A témában Nobilis Márton élelmiszeriparért felelős államtitkárt kérdezte M. Dobos Marianne műsorvezető.
Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Az új tarifarendszerrel kapcsolatban a legfontosabb változás, hogy a mai naptól kezdve a 14 évesnél fiatalabb gyermekek számára a helyközi közösségi közlekedés díjmentes lett - hívta fel rá a figyelmet Hegyi Zsolt, MÁV vezérigazgató-helyettese péntek este a Napi aktuálisban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!