2020. október 28.,
szerda, Simon, Szimonetta napja

Paletta: Misztrál Fesztivál

2019. július 9., kedd 18:36

Július 19-én és 20-án Nagymaroson 18. alkalommal rendezik meg a Regejáró Misztrál Fesztivált. A stúdióban a részletekről az együttes három tagját, Török Mátét, Tóbisz Tinelli Tamást és Heiczinger Miklóst kérdeztük.

Az idén is megrendezik a Fatemplom Fesztivált Magyarföldön. Az esemény szabadtéri színpadán különböző produkciók váltják egymást, lesz jazz, népzene, énekelt vers és irodalom is. A stúdióban az egyik fellépőt, Huzella Péter, Kossuth-díjas zeneszerzőt, gitáros-énekest kérdeztük az eseményről.

Ha nyár, akkor Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál! 28. alkalommal is a komolyzene és az igényes muzsika szerelmeseit várják Budapest egyik legvonzóbb történelmi emlékhelyére, a Vajdahunyadvárba. A július 1. és augusztus 1. között megrendezett fesztivál meglepetés produkciói Illényi Katica tangó koncertje, valamint a Monarchia Operett Gálaműsora lesz, fantasztikus szólistákkal és ruhakölteményekkel. A stúdióban Bálint Gábor szervező és Kollár Erik, a Monarchia Operett művészeti vezetője.

HírTV

x
Rendkívüli hír