2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 11:40

Paletta

Paletta: Misztrál Fesztivál

  • Paletta: Misztrál Fesztivál

Július 19-én és 20-án Nagymaroson 18. alkalommal rendezik meg a Regejáró Misztrál Fesztivált. A stúdióban a részletekről az együttes három tagját, Török Mátét, Tóbisz Tinelli Tamást és Heiczinger Miklóst kérdeztük.

Az idén is megrendezik a Fatemplom Fesztivált Magyarföldön. Az esemény szabadtéri színpadán különböző produkciók váltják egymást, lesz jazz, népzene, énekelt vers és irodalom is. A stúdióban az egyik fellépőt, Huzella Péter, Kossuth-díjas zeneszerzőt, gitáros-énekest kérdeztük az eseményről.

Ha nyár, akkor Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál! 28. alkalommal is a komolyzene és az igényes muzsika szerelmeseit várják Budapest egyik legvonzóbb történelmi emlékhelyére, a Vajdahunyadvárba. A július 1. és augusztus 1. között megrendezett fesztivál meglepetés produkciói Illényi Katica tangó koncertje, valamint a Monarchia Operett Gálaműsora lesz, fantasztikus szólistákkal és ruhakölteményekkel. A stúdióban Bálint Gábor szervező és Kollár Erik, a Monarchia Operett művészeti vezetője.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!