2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Paletta

Paletta: Mesemusical a Föld megmentéséről

Egy díjátadóval rajtolt a hétfői Paletta, majd egy Gálára látogattunk el és végül teletömtük a hasunkat palacsintával és lángossal.

  • Paletta: Mesemusical a Föld megmentéséről

Második alkalommal adták át az M. Szabó Imre-díjakat: a díjazottak közül ketten vendégeskedtek a Palettában.

Múlt csütörtökön, 2020. január 16-án tartották az Év Sportolója Gálát, Szani Roland a rendezvény kreatív producerével, Szabó Lászlóval beszélgetett.

Mesemusicalt írt Gergely Róbert, Lángos és Palacsinta avagy a Föld megmentése címmel. A darabról az énekes, rendező sztorizgatott. 

 

A teljes adás:

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!