2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Paletta

Paletta: Megnyílt a „Szubjektív”, az Iparművészeti Múzeum új kiállítása

A Hír TV Paletta című műsorában Turda Adrienn vendége volt Sikota Krisztina, Várkapitányság Nonprofit Zrt. turisztikai és kulturális vezérigazgató helyettese és Cselovszki Zoltán, az Iparművészeti Múzeum megbízott főigazgatója, akik a két intézmény közti együttműködés részleteit osztják meg a nézőkkel. Majd Kováts Hanna,az 5. Auer Fesztivál szervezője és Fülei Balázs, zongoraművész mesélnek a Veszprémben tartandó fesztivál részleteiről. Végül pedig Fábián Éva, énekesnő beszél új formációjáról és terveiről.

  • Paletta: Megnyílt a „Szubjektív”, az Iparművészeti Múzeum új kiállítása

Együttműködés jött létre az Iparművészeti Múzeum és a Várkert Bazár között. Melynek keretén belül megnyílt az első bemutatkozó kiállítás. Amelyen a múzeum 2000 óta megszerzett több mint 10.000 kiállítási tárgyából 200 kerül bemutatásra. Jelenleg zajlik a múzeum felújítása, ezalatt az idő alatt a kincsei a Várkert Bazárban tekinthetők meg. A részletekről Sikota Krisztina, Várkapitányság Nonprofit Zrt. turisztikai és kulturális vezérigazgató helyettese és Cselovszki Zoltán, az Iparművészeti Múzeum megbízott főigazgatója beszélt Turda Adrienn műsorvezetőnek.

Majd az 5. alkalommal megrendezésre kerülő Veszprémi Auer Fesztivált részleteiről hallhatunk Kováts Hanna, a fesztivál szervezőjétől és Fülei Balázs, zongoraművésztől.

Végül pedig Fábián Éva, énekesnő beszél új formációjáról, az Évi és a Pótbabákról mellyel 5 új dallal jelentkeztek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!