2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Paletta

Paletta: Megjelent Müller Péter „Világvége!!!” című könyve

A Hír TV Paletta című műsorának Müller Péter, író volt a vendége, aki többek közt a tegnap megjelent új kötetéről mesélt.

  • Paletta: Megjelent Müller Péter „Világvége!!!” című könyve

 Djabe

Égerházi Attila, a Djabe zenekar alapítója egyszer csak gondolt egyet és a Genesis együttes legendás gitárosát Steve Hacket felkértek együttműködésre ami már évek óta tart. Égerházi Attila engedett bepillantást számunkra a kulisszák mögé.

 Pop-up! koncert a Müpában

2001-ben elindult egy solo karrier, egy "Futok a szívem után" című dallal, ami azóta is töretlenül tart és ez most meg lesz koronázva egy hatalmas koncerttel a Müpában, a részletekről Szekeres Adrien, énekes mesélt.

„Világvége!!!”

Az eredeti szakmája dramaturg, aztán elkezdett drámákat írni, jöttek esszék is és élete egy pontján megjelent az első spirituális irodalom kategóriába tartozó könyve, melynek legutóbbi példánya éppen tegnap látott napvilágot. A műsor vendége Müller Péter volt.

A teljes adást IDE kattintva tekintheti meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!