2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Paletta

Paletta: Még lehet jelentkezni az Erdélyi Politikai Iskolába

Újraindul az Erdélyi Politikai Iskola, több száz életet menthet évente a HPV elleni ingyenes védőoltás és két nagyszabású alkotás hangzik majd fel a Zeneakadémián. Ezek voltak ma a Hír TV Paletta című műsorának témái.

  • Paletta: Még lehet jelentkezni az Erdélyi Politikai Iskolába

Miben segíti a határon túli magyarokat az Erdélyi Politikai Iskola – tette fel a kérdést Turda Adrienn műsorvezető a program koordinátorának, Jáki Lucának.

Az Erdélyi Politikai Iskola a Matthias Corvinus Collegium az RMDSZ-szel és az ifjúsági szervezetével, a MIÉRT-tel közösen szervezi ezt a képzést, amelyre

olyan 18 és 36 év közötti fiatalokat várnak, akiket érdekel a közélet, a politika, és olyan tréningeken szeretnének részt venni, amely által a karrierjükben is előrébb juthatnak

– válaszolta a program koordinátora.

Jáki Luca a beszélgetés során arra is kitért, hogy az idén már a negyedik évfolyam indul el, és pozitívok a visszajelzések, a végzett hallgatók közül is többen léptek azóta közéleti pályára. Velük azóta is tartják a kapcsolatot, hiszen mind bekerültek a képzés alumnijába.

A képzésre szeptember közepéig várják az érdeklődők jelentkezését – hívta fel a figyelmet a képzés koordinátora.

A műsor hátralévő részében szó esett az ingyenes HPV elleni védőoltásról, Strausz Kálmán karnagy pedig arról beszélt, hogy két nagyszabású művet is bemutatnak a Zeneakadémián.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!