2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Paletta

Paletta: Lesz-e még magyar Forma 1-es pilótánk?

  • Paletta: Lesz-e még magyar Forma 1-es pilótánk?

 

Kollár- Klemencz László énekes volt a pénteki Paletta első vendége: a műsorban legújabb daláról az Ég az erdő mondanivalójáról és megszületéséről is szó esett.

Az adást sporttal folytattuk: Magyarországon rengeteg tehetséges fiatal sportoló, autóversenyző palánta él. Mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen többek között erre is választ kaptunk Gender Tamás, a Gender Racing Team csapatvezetőjétől és Rónai Tamás versenyző coachtól.

A műsort egy hatalmassal sikerrel, pontosabban Zsigóné Kati munkájának elismerésével zártuk! A népi iparművésszel a Palettában beszélgettünk.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!