2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Paletta

Paletta: Legénybúcsú a Játékszínben

Május 4-én lesz a bemutatója a Legénybúcsú című vígjátéknak a Játékszín színpadán. Az előadás két főszereplője Lévay Viktória és Nagy Sándor meséltek a próbafolyamatról és az egyéb kulisszatitkokról.

  • Paletta: Legénybúcsú a Játékszínben

Legénybúcsú a Játékszínben! Persze ismét egy szórakoztató előadásról van szó. A színdarabot Szente Vajk írta, de ő is rendezi, sőt játszik is benne. A stúdióban pedig Nagy Sándor és Lévay Viktória meséltek a kulisszatitkokról.

Könyv készült a Bojtorján együttes történetéből! A Vigyázz magadra, fiam! című könyv a zenekar izgalmas és viszontagságos történetébe avatja be az olvasót.

Nálunk volt Sasvári Sándor és lánya is, akik együtt turnéznak. Sasvári Léna önálló dalokkal is előrukkol már a koncerteken.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!