2020. január 18.,
szombat, Piroska napja

Paletta: Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram

Hír TV

2019. augusztus 29., csütörtök 18:53

A Hír TV Paletta című műsorában a Garamvölgyi Balázs, a Magyar Fejlesztési Bank ügyvezető igazgatója beszél a program részleteiről Szani Roland műsorvezetőnek.

Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram

A program keretében 115 milliárd forint áll rendelkezésre arra, hogy magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek fölvegyenek bizonyos mennyiségű pénzt amit 0 százalékkal kell visszafizetni, tehát csak a felvett összeget kell visszatéríteni és korszerűsíthetik ingatlanjaikat. Garamvölgyi Balázs, a Magyar Fejlesztési Bank ügyvezető igazgatója beszél a részletekről Szani Roland műsorvezetőnek.

 

Mit hozhat az ősz az ingatlanpiacon

Itt az újabb szezon, a felvételi ponthatárok kihirdetése után kicsit megdrágultak az albérletárak. Évszakváltás előtt állunk, mi újság az ingatlanpiacon mostanság. Balla Ákos, a Balla ingatlanirodák tulajdonosa mesél a szektor alakulásáról.

 

A huszonkettedik Szarvasi Szilvanapok

A Szarvasi Szilvanapok szeptember 6-7-8.-án kerül megrendezésre Szarvason. A nagy múltra visszatekintő rendezvény részleteiről Farkasinszki Ildikó, mesterszakács és Prohászka Béla, világbajnok séf, mesterszakács és a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke beszélt.

Hír TV