2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Küldetés

Következik:

Vezércikk 04:00

Paletta

Paletta: Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram

A Hír TV Paletta című műsorában a Garamvölgyi Balázs, a Magyar Fejlesztési Bank ügyvezető igazgatója beszél a program részleteiről Szani Roland műsorvezetőnek.

  • Paletta: Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram

Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram

A program keretében 115 milliárd forint áll rendelkezésre arra, hogy magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek fölvegyenek bizonyos mennyiségű pénzt amit 0 százalékkal kell visszafizetni, tehát csak a felvett összeget kell visszatéríteni és korszerűsíthetik ingatlanjaikat. Garamvölgyi Balázs, a Magyar Fejlesztési Bank ügyvezető igazgatója beszél a részletekről Szani Roland műsorvezetőnek.

 

Mit hozhat az ősz az ingatlanpiacon

Itt az újabb szezon, a felvételi ponthatárok kihirdetése után kicsit megdrágultak az albérletárak. Évszakváltás előtt állunk, mi újság az ingatlanpiacon mostanság. Balla Ákos, a Balla ingatlanirodák tulajdonosa mesél a szektor alakulásáról.

 

A huszonkettedik Szarvasi Szilvanapok

A Szarvasi Szilvanapok szeptember 6-7-8.-án kerül megrendezésre Szarvason. A nagy múltra visszatekintő rendezvény részleteiről Farkasinszki Ildikó, mesterszakács és Prohászka Béla, világbajnok séf, mesterszakács és a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke beszélt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!