2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Paletta

Paletta: Közösségépítés céljából jött létre a Nőszintén

  • Paletta: Közösségépítés céljából jött létre a Nőszintén

Bíróságtörténeti hetet szervez az Országos Bírósági Hivatal. A szeptember 17-e és 20-a között megrendezésre kerülő programról Bagossyné Dr. Körtvélyesi Mária árult el részleteket a Paletta műsorvezetőjének.

A folytatásban sportolunk egy kicsit Görgey Petra személyi edzővel. Felgyorsult világunkban a legkevesebb időnk jut magunkra és a sportra. Érdemes keverni a különböző edzésmódszereket, mit és hogyan kell csinálni kiderül a műsorból. Emellett Petra vlogjáról, a Nőszinténről is mesélt.

Júniusban indult útjára a Kiss Kata zenekar „magyarból jeles” 100 állomásos turnéja. Az előzményekről és a célokról az ötletgazdák meséltek.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!