2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Paletta

Paletta: Kortárs művészet és a kommunikáció

Püspöki István, grafikus- és festőművész emlékkiállítása a Pesti Vigadóban, a részletekről Stefanovits Péter beszélt.

  • Paletta: Kortárs művészet és a kommunikáció

Püspöki István, grafikus- és festőművész emlékkiállítása a Pesti Vigadóban

Stefanovits Péter, képzőművész, az MMA képzőművészeti tagozatának vezetője beszélt a kiállítás részleteiről.

Placcc fesztivál

Művészet a kirakatban, akár ez is lehetne a mottója a 15. Placc fesztiválnak. A fesztiválról Nálnay Fanni, alapító-főszervezeő és Sarlós Eszter Flóra, táncos, koreográfus a Ziggurat Project társulat vezetője mesélt.

Megalakult a Jövő Kommunikációja Alapítvány

Ez mit takar a gyakorlatban és hogyan segítik majd a régi kommunikációs szakemberek az újakat? Erről Szabó Gabi, a Jövő Kommunikációja Alapítvány kuratóriumi elnöke, Sipos Jenő, alapító, kuratóriumi tag és Sógor Zsolt, alapító, kuratóriumi tag beszéltek műsorunkban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális: A CPAC harmadszor jön Budapestre + videó

Napi aktuális: A CPAC harmadszor jön Budapestre + videó

A Napi aktuálisban Szikra Leventével, az Alapjogokért Intézet vezető elemzéjével többi között a következő témákról beszélgetett Velkovics Vilmos. Megkezdődött az idei év első konzervatív seregszemléje, a CPAC Washington, Woke ideológia és gender-őrület, Szánthó Miklós: Magyarország nem woke-nak való vidék, A magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család hármas egysége mellett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!