2021. január 28.,
csütörtök, Károly, Karola napja

Paletta: Király Levente filmjét díjazták Nápolyban

Hír TV

2019. október 1., kedd 18:30

A keddi Palettában górcső alá vettük az ingatlanpiacot, fiatal agrárkutatókat támogat és agrártehetségeket is keres a NAIK, Nápolyban díjazták a Piedone nyomában című filmet.

Örök téma az ingatlan vásárlás: a fővárosban esetleg az agglomerációban vegyünk családifészket? Lakást vagy házat vásároljunk? Mi az, ami vonzó lehet egy Budapest közeli településben és mi az, ami a fővároshoz köt minket? Hol érdemes nézelődni, ha elhagynánk Budapestet? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adott Balla Ákos a Balla Ingatlanirodák tulajdonosa.

Másfél millió forintra pályázhatnak a fiatal agrárkutatók. A pályázatokat november 15-ig lehet beadni. A részletekről Prof. Dr. Gyuricza Csaba a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ főigazgatója árult el részleteket a Palettában.

Király Levente rendező filmjét, a Piedone nyomábant tüntették ki Nápolyban. A San Gennaro Day 2019 díját az kaphatja meg, aki sokat tesz, illetve emeli a település hírnevét. A főtéren magyarul vetítették le a film előzetesét. A rendező nagyon hálás és talán a legbüszkébb Nápoly védőszentjének kitüntetésére. Bud Spencer előtti tisztelgésből készült el ez a produkció.

A teljes adás: 

Hír TV

 

x
Rendkívüli hír