2020. június 4.,
csütörtök, Bulcsú napja

Paletta: KARC 40 – Nemzetközi Utánpótlás Rögbi Torna

Hír TV

2019. szeptember 27., péntek 19:00

A Paletta pénteki adásában a csapvíz jelentősége, a KARC 40 és a Rolling Stones és David Bowie Tribute Koncert voltak a témák.

A csapvíz jelentősége

Magyarország legjobban ellenőrzött élelmiszere a csapvíz. Bakondi Patrik, a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. vezérigazgatója beszélt a csapvíz és a csapvíz fogyasztás jelentőségéről. A minőség, az ár, a PET palackok környezetvédelmi problémája, a vizek eltarthatósága és a vízbázis mind szóba kerültek a pénteki Palettában.

KARC 40 – Nemzetközi Utánpótlás Rögbi Torna

Egy angliai város nevét viseli a rögbi, melyet ott találtak ki az 1800-as évek elején. 40 évvel később megszületett az amerikai foci. Túri Pál, a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club elnöke mondta el a legfontosabb tudnivalókat a két látványos, fizikai sportról, a most hétvégi Nemzetközi Utánpótlás Rögbi Torna kapcsán.

Rolling Stones és David Bowie Tribute Koncert szeptember 27-én

Kőváry Péter, a Stoned együttes énekese és Robert James Robson, a David Bowie Tribute Band, a Bowies Keep Swinging kanadai származású énekese beszéltek a szeptember 27-ei Rolling Stones és David Bowie Tribute Koncertről. A két együttes megalakulásáról, a közös munkáról, az elkövetkező turnékról is szó esett a műsorban.

Hír TV