2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Balaton retró 11:00

Paletta

Paletta: KARC 40 – Nemzetközi Utánpótlás Rögbi Torna

A Paletta pénteki adásában a csapvíz jelentősége, a KARC 40 és a Rolling Stones és David Bowie Tribute Koncert voltak a témák.

  • Paletta: KARC 40 – Nemzetközi Utánpótlás Rögbi Torna

A csapvíz jelentősége

Magyarország legjobban ellenőrzött élelmiszere a csapvíz. Bakondi Patrik, a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. vezérigazgatója beszélt a csapvíz és a csapvíz fogyasztás jelentőségéről. A minőség, az ár, a PET palackok környezetvédelmi problémája, a vizek eltarthatósága és a vízbázis mind szóba kerültek a pénteki Palettában.

KARC 40 – Nemzetközi Utánpótlás Rögbi Torna

Egy angliai város nevét viseli a rögbi, melyet ott találtak ki az 1800-as évek elején. 40 évvel később megszületett az amerikai foci. Túri Pál, a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club elnöke mondta el a legfontosabb tudnivalókat a két látványos, fizikai sportról, a most hétvégi Nemzetközi Utánpótlás Rögbi Torna kapcsán.

Rolling Stones és David Bowie Tribute Koncert szeptember 27-én

Kőváry Péter, a Stoned együttes énekese és Robert James Robson, a David Bowie Tribute Band, a Bowies Keep Swinging kanadai származású énekese beszéltek a szeptember 27-ei Rolling Stones és David Bowie Tribute Koncertről. A két együttes megalakulásáról, a közös munkáról, az elkövetkező turnékról is szó esett a műsorban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Közleményt adott ki a szaktárca az üzemanyagárakról

Közleményt adott ki a szaktárca az üzemanyagárakról

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!