2020. április 3.,
péntek, Buda, Richárd napja

Paletta: Jörg Bauert választotta az Év emberének a Figyelő

Hír TV

2020. január 14., kedd 19:08

„Édesen” indult a mai Paletta, a bonbonok és a csokoládék után elvesztünk az agrárium világában és végül a Figyelő Év emberének választásáról tudtunk meg részleteket.

Egy édesapa, Dénes Ákos és családja személyes érintettségből adódóan indította el vállalkozását 5 évvel ezelőtt. Üzemükben autista fiatalok készítenek prémium kategóriás csokoládékat. Megható történetükről a Kockacsoki Manufaktúra alapítója, a lehetőségekről pedig Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár beszélt a Palettában.

A folytatásban az agrárium világában kalandoztunk. A mezőgazdaságban télen is zajlik az élet, bár nem olyan intenzitással, mint vegetációs időszakban. Ez most a rákészülés, felkészülés időszaka. Prof. Dr. Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Főigazgatójával a Nemzeti Agrártehetségek versenyéről és a nyerteseiről beszélgetett Szani Roland.

Immár ötödik alkalommal választott Év emberét a Figyelő magazin. Idei választásuk egy német állampolgárságú, de Magyarországon élő és dolgozó üzletember lett: Jörg Bauer, a Tungsram elnöke a 2019-es Év embere. A Palettában a 60 éves magazin főszerkesztő – helyettese árult el részleteket a választásukról.

A teljes adás: 

Hír TV