2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Paletta

Paletta: Jörg Bauert választotta az Év emberének a Figyelő

„Édesen” indult a mai Paletta, a bonbonok és a csokoládék után elvesztünk az agrárium világában és végül a Figyelő Év emberének választásáról tudtunk meg részleteket.

  • Paletta: Jörg Bauert választotta az Év emberének a Figyelő

Egy édesapa, Dénes Ákos és családja személyes érintettségből adódóan indította el vállalkozását 5 évvel ezelőtt. Üzemükben autista fiatalok készítenek prémium kategóriás csokoládékat. Megható történetükről a Kockacsoki Manufaktúra alapítója, a lehetőségekről pedig Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár beszélt a Palettában.

A folytatásban az agrárium világában kalandoztunk. A mezőgazdaságban télen is zajlik az élet, bár nem olyan intenzitással, mint vegetációs időszakban. Ez most a rákészülés, felkészülés időszaka. Prof. Dr. Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Főigazgatójával a Nemzeti Agrártehetségek versenyéről és a nyerteseiről beszélgetett Szani Roland.

Immár ötödik alkalommal választott Év emberét a Figyelő magazin. Idei választásuk egy német állampolgárságú, de Magyarországon élő és dolgozó üzletember lett: Jörg Bauer, a Tungsram elnöke a 2019-es Év embere. A Palettában a 60 éves magazin főszerkesztő – helyettese árult el részleteket a választásukról.

A teljes adás: 

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!