2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sötétségben, fényben - Útközben Csender Leventével 03:00

Paletta

Paletta: Hitchcock-filmadaptáció a Játékszínben

A Hír TV Paletta című műsorában a nézők megismerkedhettek Nyári Aliz énekesnő terveivel, betekintést nyerhettek egy hegyikerékpáros olimpiai felkészülésének állomásaiba, és a 39 lépcsőfok című színdarab kulisszái mögé is beleshettek.

  • Paletta: Hitchcock-filmadaptáció a Játékszínben

Nyári Aliz legújabb tervei

A Nyári lányokat mintegy tíz évvel ezelőtt ismerhette meg a közönség. Nyári Aliz elmondta, hogy a zene szeretetét otthonról hozták, hiszen édesapjuk híres zongorista. Elhangzott, hogy ő már négyévesen zongorázott, hétévesen pedig el kezdett énekelni is. A tehetségkutató óta a testvérével közösen megjelentetett két lemezt, ebből egy főként angol nyelvű, és csak saját dalok kaptak rajta helyett, de a jövőben szeretnének magyar nyelvű dalokat is kiadni. Nyári Aliz mindezen túl megjegyezte, hogy a családi produkciók mellett saját szerzeménnyel és klippel is szeretne előrukkolni.

Prega nagykövet lett Parti András hegyikerékpáros

A hegyikerékpáros a nagyköveti feladatairól elmondta, hogy az egészséges életmód fontosságára igyekszik leginkább felhívni a figyelmet, ezen belül is arra, hogy fogyasszunk minél gyakrabban nyers gyümölcsöket és zöldségeket. Ezt követően beszélt arról is, hogy miként vált belőle hegyikerékpáros, és felidézte első versenyét, amelyet Nagykovácsiban rendeztek meg. A műsorban részletesen bemutatta kerékpárját is, és kihangsúlyozta, hogy jelenleg az a legfőbb célja, hogy kint lehessen a tokiói olimpián.

39 lépcsőfok – Hitchcock-filmadaptáció a Játékszínben

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója arról beszélt, hogy a 39 lépcsőfok című darab Angliában is nagy sikerrel fut, idehaza pedig valóságos jutalomjáték a négy szereplőnek. A mintegy két óra alatt azonban a színészek nem 39, hanem mintegy 390-et másznak meg. A darab érdekességét az adja, hogy a krimis szál mellett egy szerelmi szál is jelen van párhuzamosan, a készítők pedig a történeti szál mögé egy különleges látványtechnikát is tettek – fűzte hozzá az igazgató. Szirtes Balázs színművész, - aki a színműben 20 szerepet játszik - az elhangzottakhoz hozzátette, hogy bár a színpadon négy színész van jelen, a háttérben egy nagyon erős és összeszokott csapat áll, és mindent megtesznek a jelenetek gördülékenységéért. A 39 lépcsőfok pörgősségét és izgalmait pedig az is fokozza, hogy a történetbe a nézőket is bevonja. Bank Tamás májusra egy „világszenzációt” is beharangozott a beszélgetés végén, amelyről elöljáróban csak annyit árult el, hogy Szente Vajk  fogja rendezni.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!