2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 04:00

Paletta

Paletta: Hitchcock-filmadaptáció a Játékszínben

A Hír TV Paletta című műsorában a nézők megismerkedhettek Nyári Aliz énekesnő terveivel, betekintést nyerhettek egy hegyikerékpáros olimpiai felkészülésének állomásaiba, és a 39 lépcsőfok című színdarab kulisszái mögé is beleshettek.

  • Paletta: Hitchcock-filmadaptáció a Játékszínben

Nyári Aliz legújabb tervei

A Nyári lányokat mintegy tíz évvel ezelőtt ismerhette meg a közönség. Nyári Aliz elmondta, hogy a zene szeretetét otthonról hozták, hiszen édesapjuk híres zongorista. Elhangzott, hogy ő már négyévesen zongorázott, hétévesen pedig el kezdett énekelni is. A tehetségkutató óta a testvérével közösen megjelentetett két lemezt, ebből egy főként angol nyelvű, és csak saját dalok kaptak rajta helyett, de a jövőben szeretnének magyar nyelvű dalokat is kiadni. Nyári Aliz mindezen túl megjegyezte, hogy a családi produkciók mellett saját szerzeménnyel és klippel is szeretne előrukkolni.

Prega nagykövet lett Parti András hegyikerékpáros

A hegyikerékpáros a nagyköveti feladatairól elmondta, hogy az egészséges életmód fontosságára igyekszik leginkább felhívni a figyelmet, ezen belül is arra, hogy fogyasszunk minél gyakrabban nyers gyümölcsöket és zöldségeket. Ezt követően beszélt arról is, hogy miként vált belőle hegyikerékpáros, és felidézte első versenyét, amelyet Nagykovácsiban rendeztek meg. A műsorban részletesen bemutatta kerékpárját is, és kihangsúlyozta, hogy jelenleg az a legfőbb célja, hogy kint lehessen a tokiói olimpián.

39 lépcsőfok – Hitchcock-filmadaptáció a Játékszínben

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója arról beszélt, hogy a 39 lépcsőfok című darab Angliában is nagy sikerrel fut, idehaza pedig valóságos jutalomjáték a négy szereplőnek. A mintegy két óra alatt azonban a színészek nem 39, hanem mintegy 390-et másznak meg. A darab érdekességét az adja, hogy a krimis szál mellett egy szerelmi szál is jelen van párhuzamosan, a készítők pedig a történeti szál mögé egy különleges látványtechnikát is tettek – fűzte hozzá az igazgató. Szirtes Balázs színművész, - aki a színműben 20 szerepet játszik - az elhangzottakhoz hozzátette, hogy bár a színpadon négy színész van jelen, a háttérben egy nagyon erős és összeszokott csapat áll, és mindent megtesznek a jelenetek gördülékenységéért. A 39 lépcsőfok pörgősségét és izgalmait pedig az is fokozza, hogy a történetbe a nézőket is bevonja. Bank Tamás májusra egy „világszenzációt” is beharangozott a beszélgetés végén, amelyről elöljáróban csak annyit árult el, hogy Szente Vajk  fogja rendezni.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Augusztus 4 -e és 7-e között zajlott a CPAC ( Conservative Political Action Conference) az Egyesült Államokban, Texas államban. Tóth Gábor, a HírTV külpolitikai újságírója, részt vett a konzervatívok legrangosabb konferenciáján.
Svenk: Vissza a '80-as évekbe

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!