2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Paletta

Paletta: Hamarosan megrendezik a PannonHajszát

Hazai kortárs építészeti kiállítás a Műcsarnokban, a Maladype Színház társulatának nemzetközi sikerei és az ország legnagyobb hagyományőrző akadályversenye, a PannonHajsza. Ezekről a témákról volt szó a Hír TV Paletta című műsorában.

  • Paletta: Hamarosan megrendezik a PannonHajszát

A PannonHajsza az ország legnagyobb hagyományőrző akadályversenye, amelyet a Cseszneki vár környékén rendeznek. A tavalyi események között szerepelt többek között a szalmabálamászás, íjászat, gólyalábon járás és taliga tolás. A programról Tálos Gergő, a PannonHajsza hagyományőrző akadályfutó-sorozat főszervezője beszélt részletesen.

Megnyílt a Műcsarnokban a legjelentősebb hazai kortárs építészeti kiállítás, a II. Nemzeti Építészeti Szalon – a TÉR /// ERŐ. A tárlat több száz épületet és tervezőt vonultat fel, izgalmas képet adva a legutóbbi öt esztendő magyar építészetéből, makettek, óriásnyomatok, filmek, tervek és egyéb műalkotások, illetve dokumentációk révén. Minderről Balázs Mihály, Kossuth-, Ybl- és Prima Primissima díjas építészt kérdeztük, akinek nevéhez számos középület, ezen belül oktatási és szakrális épület tervezése fűződik.

Továbbá vendégünk volt Balázs Zoltán Jászai Mari-díjas színművész, a Maladype Színház színigazgatója, aki beszámolt arról, hogy társulata Pozsony, Prága, Nagyszeben, Maribor és Szarajevó után április 23-án Moszkvában, a YOUR CHANCE Nemzetközi Színházi Fesztiválon vendégszerepelt nagy sikerrel. De arról is mesélt, hogy ismét a bukaresti Odeon Színházban rendez. A kortárs olasz fenegyerek, Pier Lorenzo Pisano „A Te érdekedben” című művét állítja színpadra.

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás, mindenkinek vannak furcsa étkezési szokásai. És most ne arra gondoljanak, hogy valaki jobb kézzel fogja a villát vagy hidegen eszi a pörköltet. Juhász Milán kollégánk összegyűjtötte a legszokatlanabb ételkombinációkat.
Radar - Életet mentett a SzívCity

Radar - Életet mentett a SzívCity

Az applikáció egy virtuális közösség, melynek tagjai készek megmenteni azokat az embereket, akiknek a szíve közterületen áll meg. Ezúttal egy 60 év körüli férfi köszönhette életét az alkalmazásnak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!