2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Fidesz-KDNP kampánynyitója 14:30

Paletta

Paletta: Hamarosan indul a családtámogatási kalkulátor

Dr. Kocsis Miklós, a Magyar Művészeti Akadémia igazgatója, Palotás Andrea gyógytornász-fizioterapeuta és Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Ország ügyvezetője.

  • Paletta: Hamarosan indul a családtámogatási kalkulátor

Már lehet pályázni a Magyar Művészeti Akadémia hároméves ösztöndíjára

„18 és 50 év közötti személyek kaphatnak 3 évre szóló ösztöndíj, ami arra szolgál, hogy a művészti illetőleg művészet elméleti produkciójukat ki tudják bontakoztatni”

-          mondta Kocsis Miklós.

Ezeket a tartáshibákat kell elkerülni home office-ban

„A sok ülés, az abszolút a mozgásszervi panaszoknak egy melegágya gyakorlatilag. Főként a felső részen, tehát váll-nyak területén illetve a másik a derék és a csípő. Ez a kettő, ami leginkább panaszos szokott lenni”

-          reagált Palotás Andrea.

Családtámogatások – Hamarosan indul a családtámogatási kalkulátor

„A CSBO nagyon sok projektben részt vesz. Ezek közül az egyik az egy kifejezetten Családbarát Ország nevű projekt és ennek a keretén belül igyekszünk azt segíteni, hogy a magyar családok minél inkább tájékozottabbak legyenek”

-          jegyezte meg Szuromi-Kovács Ágnes.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!