2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Paletta

Paletta: Gyereklemezen éled újjá a Mosó Masa mosodája

Újjáéled a Mosó Masa mosodája című gyerekkönyv Tarján Veronika együttesének lemezén! Az eredeti könyvet az énekesnő nagymamája írta, így a mese megírásának kezdetéről a zenés feldolgozásig tartó folyamatokról is szó volt a Hír TV Paletta című műsorában.

  • Paletta: Gyereklemezen éled újjá a Mosó Masa mosodája

Újjáéled a Mosó Masa mosodája című gyerekkönyv Tarján Veronika együttesének lemezén! Az énekesnő missziójának tekinti, hogy továbbadja nagymamája, Varga Katalin művészi örökségét. Ő írta a Mosó Masa mosodája mellett a Gőgös Gúnár Gedeon című mesét is. 

Válogatás a magyar animációs film történetéből címmel indít filmklubot a Magyar Művészeti Akadémia Film- és Fotóművészeti Tagozata! Ez pedig bőséges betekintést nyújt – a teljesség igénye nélkül – a hazai animáció kincsestárába! A vetítések beszélgetéssel fejeződnek be, amelyen jelen lesz az aznapi filmek egyik alkotója vagy szakértője.

Végül szó volt arról, hogy ősbemutatót tartottak a Vörösmarty Színházban! A Mercedes Benz című történelmi revü Esterházy Péter utolsó drámája, amelyből most darab született. A rendezői székben: Szikora János.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!