2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Paletta

Paletta: Galambos Péter ezüstérmes lett könnyűsúlyú egypárban

A Hír TV pénteki Paletta című műsorában Székely Ádám és Gyorgyevics Benedek beszélt a müncheni Real Exporól, Galambos Péter ezüstérmének megszerzéséről és Paksi Endre, az Ossian szombati lemezbemutató koncertjéről.

  • Paletta: Galambos Péter ezüstérmes lett könnyűsúlyú egypárban

Ingatlanfejlesztési szakkiállítás és vásár

Székely Ádám, az Ingatlanfejlesztési Kerekasztal Egyesület alelnöke és Gyorgyevics Benedek, a Liget Budapest Projekt Megvalósításáért Felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója beszélt az október 7-től 9-ig tartó mücheni Expo Realról. A rendezvényre már ötödik éve, a Liget Projekttel harmadik éve mennek ki. Az Expo Realon több, mint 40 000 ember keresi a különféle ingatlanok adta lehetőségeket.

Evezős-VB: Galambos Péter ezüstérmes lett könnyűsúlyú egypárban

Galambos Péter, Európa-bajnok evezős beszélt ezüstérmének megszerzéséről, valamint a verseny izgalmairól. Eleinte olasz, majd később ausztrál ellenfele okozta nehézségeiről. A nemsokára következő országos bajnokságon három versenyszámban is indul, mindegyikben címvédőként. Azt követő terveiről is halhattuk.

A Reményhozó lemezbemutató koncert szeptember 14-én

Az Ossian zenekar megalakulásáról is halhattuk Paksi Endrét, az Ossian együttes énekesét, aki basszusgitárosként kezdte, majd dalszövegírással folytatta. Három hónap alatt dupla platina lett a Reményhozó album. A régi idők trendjeiről, módszereiről és a mai világ stílusainak nyitottságáról is beszélt. Szeptember 14-én, Budapesten, a Barba Negra Trackben lesz a lemezbemutató koncert, melynek vendége a lengyel Crystal Viper.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!