2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Paletta

Paletta: Esélyegyenlőségi kerékpározás a Balaton körül

A Hír TV Paletta című műsorában a Balaton körüli esélyegyenlőségi kerékpározásról, a Great Taste Awardson első helyezést elért magyar bonbonról és Lobó-Szalóky Lázár Dirty Slippersbeli, valamint szóló karrierjéről is szó volt.

  • Paletta: Esélyegyenlőségi kerékpározás a Balaton körül

Magyar bonbon lett az első

Magyar csokoládé hozta el a 2019-es Great Taste Awards egyik első helyét. A londoni versenyen a szigetszentmiklósi Sweetic Csokoládé Manufaktúra nyert, méghozzá bonbon kategóriában. Az általuk elhozott első helyezés, számukra a 25. nemzetközi elismerés volt. Különleges desszertjükről beszélt Zala Judit csokoládémester és Zala Viktor ügyvezető, akik saját állításuk szerint harcolnak az emberek csokoládéhoz való jogaiért.

Bringázás a Balaton körül, esélyegyenlőségi kerékpározás

Idén lesz a 9. Bringázz a Balaton körül, esélyegyenlőségi kerékpártúra. Feil Dóra szervező és Tálosné Violányi Marianna, a Mozdulj Közhasznú Egyesület alapító tagja beszélt arról, hogyan fogja megtenni a távot, a közel 70 résztvevő. Az augusztus 15-től 21-ig tartó program ugyanis nem pusztán a napi kb. 40 km-es szakaszok megtételéből áll majd. A rendezvénynek olyan nagykövetei vannak, mint például Bernáth Ferenc gitárművész és Horváth Lajos motorversenyző.

Kitűzte a zászlót

Lobó-Szalóky Lázár, énekes, zenész, a 2005-ben alakult Dirty Slippers frontembere beszélt a bandabeli és szóló karrierjének összeegyeztetéséről. Újabb szóló lemeze a korábbi folytatása, mely az idei Campus Fesztiválon debütált, Debrecenben. Bandájának tagjai mellett a híres producerrel, Tim Palmerrel is együtt dolgozik, aki nevéhez olyan zenekarok köthetők, mint például a U2, Bon Jovi és David Bowie.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!