2019. december 11.,
szerda, Árpád napja

Paletta: Esélyegyenlőségi kerékpározás a Balaton körül

Hír TV

2019. augusztus 14., szerda 19:00

A Hír TV Paletta című műsorában a Balaton körüli esélyegyenlőségi kerékpározásról, a Great Taste Awardson első helyezést elért magyar bonbonról és Lobó-Szalóky Lázár Dirty Slippersbeli, valamint szóló karrierjéről is szó volt.

Magyar bonbon lett az első

Magyar csokoládé hozta el a 2019-es Great Taste Awards egyik első helyét. A londoni versenyen a szigetszentmiklósi Sweetic Csokoládé Manufaktúra nyert, méghozzá bonbon kategóriában. Az általuk elhozott első helyezés, számukra a 25. nemzetközi elismerés volt. Különleges desszertjükről beszélt Zala Judit csokoládémester és Zala Viktor ügyvezető, akik saját állításuk szerint harcolnak az emberek csokoládéhoz való jogaiért.

Bringázás a Balaton körül, esélyegyenlőségi kerékpározás

Idén lesz a 9. Bringázz a Balaton körül, esélyegyenlőségi kerékpártúra. Feil Dóra szervező és Tálosné Violányi Marianna, a Mozdulj Közhasznú Egyesület alapító tagja beszélt arról, hogyan fogja megtenni a távot, a közel 70 résztvevő. Az augusztus 15-től 21-ig tartó program ugyanis nem pusztán a napi kb. 40 km-es szakaszok megtételéből áll majd. A rendezvénynek olyan nagykövetei vannak, mint például Bernáth Ferenc gitárművész és Horváth Lajos motorversenyző.

Kitűzte a zászlót

Lobó-Szalóky Lázár, énekes, zenész, a 2005-ben alakult Dirty Slippers frontembere beszélt a bandabeli és szóló karrierjének összeegyeztetéséről. Újabb szóló lemeze a korábbi folytatása, mely az idei Campus Fesztiválon debütált, Debrecenben. Bandájának tagjai mellett a híres producerrel, Tim Palmerrel is együtt dolgozik, aki nevéhez olyan zenekarok köthetők, mint például a U2, Bon Jovi és David Bowie.

Hír TV