2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: Emlékkiállítás a trianoni békeszerződés 100. évfordulójára

  • Paletta: Emlékkiállítás a trianoni békeszerződés 100. évfordulójára

Kiállítás a Kincsem Palotában

Kortárs művészeti kiállítás nyílt a Kincsem Palotában. Nagy Sára Vilma, a Kisterem Galéria galéria asszisztense és Szinyova Gergő festőművész beszéltek a kiállításról.

 

Megjelent Lisztóczky László legújabb kötete

Ég és föld között lebegő örök gyermek címmel jelent meg Lisztóczky László irodalomtörténész legújabb kötete, mely Dsida Jenő erdélyi magyar költőről szól.

 

„Mert nem lehet feledni ...” emlékkiállítás a trianoni békeszerződés 100. évfordulójára

Emlékkiállítást tekinthetnek meg most csütörtöktől a Vigadó Galériában. Kókay Krisztina képzőművész, akadémikus, a kiállítás kurátora és Keppel Márton művészettörténész, az MMA Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozatának titkára meséltek az emlékkiállítás létrejöttéről és a kiállított művekről.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!