2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: Először választották meg az Agrárvilág Szépét

A Hír TV Paletta című műsorának vendége volt Szebegyinszki Georgina, a 2019-es Agrárvilág Szépe szépségverseny győztese, valamint Hamvas Atanáz, az Agrotrend Csoport tulajdonosa aki többedmagával hozta létre a díjat.

  • Paletta: Először választották meg az Agrárvilág Szépét

A szántóföldtől a koronáig

Idén először adták át a díjat. A Paletta vendége volt Szebegyinszki Georgina, aki elsőként nyerte meg ezt a rangos versenyt és Hamvas Atanáz, az Agrotrend Csoport tulajdonosa, aki többedmagával hozta létre a díjat. Úgy gondolják nem csak generáció váltásra van szükség, de nők szerepét is szeretnék kihangsúlyozni a mezőgazdaságban.

A legsikeresebb magyar K1 versenyző

Nagyszabású K1 gálát tartanak Kecskeméten október 12-én, a műsorban Bereczki Dominik, versenyző és Nagy Balázs, edző mesélnek a gála részleteiről valamint a felkészülés és a sport szépségeiről és nehézségeiről.

Akik maradtak

Műsorunk vendége volt Tóth Barnabás, rendező akinek alkotását, az Akik maradtak-ot beválogatták nemzetközi film kategóriában az Oscar-ra. A beszélgetés elején megemlékezünk a 85 éves korában elhunyt Sára Sándor, operatőr, filmrendezőről, majd részleteket tudhatunk meg a jelöléssel és a filmmel kapcsolatban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!