2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Híradó 12:00

Paletta

Paletta: Ellepték a robotok a stúdiót

A Hír TV Paletta című műsorában a robotika világába merülünk el, megismerjük a sármelléki Szabadságkoncert pontos programját és a Plüss Kommandó küldetését.

  • Paletta: Ellepték a robotok a stúdiót

A csütörtöki Paletta első részében ellepték a robotok a stúdiót. Életünk egyre több területén segítik a mindennapjainkat a gépek. Fontos azonban kijelenteni, hogy a robotikában a robotok nem feltétlenül az embert helyettesítik, hanem bizonyos funkciókat vesznek át Tőlünk. Az oktatás területén is egyre népszerűbb a robotika. Van-e létjogosultsága a robotikának a mai oktatásban? A robotok tudják helyettesíteni az emberek munkáját? Mit tudnak a gyermekeknek tanítani a robotoknak? Ezek is kiderülnek a Palettából. Sőt: az egyik robot, Alpha bemutatja milyen is a tökéletes egykezes és kétkezes fekvőtámasz.

Sármellék eddig leginkább repülőteréről volt ismert, a Hévíz és Keszthely között elterülő település ad otthont szeptember 22-én a Szabadságkoncertnek. A rendezvény két fellépője a P.mobil és a Karthago zenekar lesz.

A műsor végén pedig bemutatkozik a Plüss Kommandó.

A teljes adás itt látható: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztés kezdődik a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt.-nél, a projektben egy olyan klimatológiai adatgyűjtő rendszert és adatbázist építenek ki, amellyel segítik a klímaváltozás hatásaihoz való alkalmazkodást.
Pénzbüntetést kapott egy orvos, aki valótlan igazolást állított ki

Pénzbüntetést kapott egy orvos, aki valótlan igazolást állított ki

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség vádirata alapján a bíróság - nem jogerősen - súlyos pénzbüntetést szabott ki egy orvossal szemben, aki valós vizsgálat nélkül igazolta, hogy egy "beteg" nem szállhat repülőgépre - közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!