2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: Elindult a Design Speed Mentorprogram

A Paletta csütörtöki műsorában először a Design Speed Mentorprogramról, majd a NOE hétvégi Nagycsaládos esküvő elnevezésű rendezvényéről és a 23. Vegetáriánus Fesztiválról hallhattunk.

  • Paletta: Elindult a Design Speed Mentorprogram

Elindult a Design Speed Mentorprogram

1966-ban megalakult az Európai Design Ügynökség, a divat és a design ugyanakkor nem összekeverendő egymással, annak ellenére, hogy összefüggenek. Bata-Jakab Zsófia, a Magyar Divat- és Design Ügynökség vezérigazgatója beszélt a Design Speed Mentorprogramról, valamint a jövő heti Milánói Fashion Week fontosságáról és arról, hogy ők már másodjára lesznek jelen, a hivatalos program részeként.

Őszi találkozó – Nagycsaládos esküvő, a NOE legismertebb rendezvénye

1987-ben alakult Magyarország egyik legrégebbi szervezete a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. Most szombaton rendezik meg idei legnagyobb programjukat, melyen közel négyezren vesznek majd részt. Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke beszélt az egyesületről, a szentendrei skanzenben szombaton megtartandó rendezvényről és arról az öt párról, akik akkor fogják kimondani a boldogító igent, a több ezer fős vendégség előtt.

23. Vegetáriánus Fesztivál – Életmód hétvége nem csak növényevőknek

Szinte fél évente új életmód irányzatok látnak napvilágot. Talán vitán felül áll, hogy az egyik legrégebbi a vegetarianizmus. Most hétvégén 23. alkalommal rendezik meg az ehhez kapcsolódó fesztivált a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. Jakus Orsolya, a Vegetáriánus Fesztivál főszervezője beszélt a két napos kőbányai rendezvényről, melyen előadások, orvosi tanácsadás, filmvetítés és főzőszoba is várja azokat, akik ellátogatnak a rendezvényre. Hevesi Tamás, énekes, zenész, az állatok iránti szeretete, cukorbetegsége, valamint a mérhető eredmények miatt közel 30 éve vegetáriánus életmódot folytat, melynek előnyeiről beszélt a műsorban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!