2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Paletta

Paletta: Egyre népszerűbbek a hazai szabadtéri mozik

A Hír TV Paletta című műsorában Szabó Krisztián beszélt a hazai szabadtéri mozikról. A második napja zajló pedagógus táborról Balatoni Kata, míg a Játszani jó! című könyvéről Petrus Márta mesélt Szani Rolandnak.

  • Paletta: Egyre népszerűbbek a hazai szabadtéri mozik

Egyre népszerűbbek a szabadtéri mozik

Június közepén nyílt meg a Corvin Pláza tetején a Kultik Sky Cinema szabadtéri mozi. A régi idők szabadtéri és autós moziinak hangulatát idézi a 160 db, kényelmes, rendezői szék, nyugágy és babzsák, valamint a klasszikus büfékínálat. Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat ügyvezetője mesélt arról, milyen klasszikusokat és milyen premierfilmeket láthatnak az oda ellátogatók.

Már javában zajlik az idei ráckevei pedagógus tábor

Augusztus 12-14. már negyedik alkalommal rendezték meg az Így tedd rá! pedagógus tábort. Balatoni Kata, néptáncpedagógus, neveléstudományi kutató beszélt arról, milyen szakmai tapasztalatokra tehet majd szert az a 100 pedagógus, aki ellátogatott az idei táborba. A tanulás és a szórakozás mellett, folk fitness, folk disco és a Jó tett helyébe jót várj! tanszergyűjtő akció is a program része. 

Játszani jó!

Petrus Márta, író Játszani jó! című könyve 2017-ben látott napvilágot. A 6 gyermekes családanya olyan otthoni társasjátékokat és játszási módszereket gyűjtött össze, melyek segítik a 0-7 éves korosztály fejlődését. A könyvben megtalálható játékok közül fejlődési szint, fejlődési folyamat és szeretetnyelv szerint is válogathatnak a szülők. Az író ezekről és a könyv megírásáról beszélgetett Szani Rolanddal.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!