2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Paletta

Paletta: Egy műfajokon átívelő magyar album külföldi sikere

  • Paletta: Egy műfajokon átívelő magyar album külföldi sikere

A KEZDEMÉNYEZÉS MELLÉ ÁLLT STEVEN SPIELBERG IS

Szekszárdról indult a kezdeményezés, mely mostanra már világszerte jelentkeznek a kisfilm fesztiválra, mely a Shoot4Earth nevet viseli.

SÁRI ÉVI CSODÁLATOS ALAKJÁBAN RENGETEG MUNKA ÉS ODAFIGYELÉS LAKOZIK

Az ünnepekkor sokan beleesnek abba a hibába, hogy picit túleszik magukat. Azonban nem csak a rendszeres sport és normál étkezés fontos az egészséges életmódhoz, nagyon kell figyelni többek között a megfelelő folyadékbevitelre is.

A LEGNEVESEBB ZENEI LAPOK MÉLTATJÁK KAROSI JÚLIA ÚJ LEMEZÉT

Napvilágot látott Karosi Júlia legújabb albuma, melyen főképp Bartók átíratok találhatóak.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!