2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Paletta

Paletta: Egészséges tányér

Hogyan étkezzünk helyesen? Milyen is az egészséges, változatos, sokszínű, sokfelé tápanyagot biztosító ebéd tányérfelosztása? A Paletta vendége volt Takács Hajnalka dietetikus, a Smartfood szakmai vezetője.

  • Paletta: Egészséges tányér

A tányér felét a zöldségeknek kell alkotniuk. A tányér egyik negyedében legyenek az esszenciális aminosavakat biztosító fehérjék. A keményítőt, szénhidrátot nyújtó köret egészítse ki a hiányzó részt.

Takács Hajnalka szerint, ha valaki úgy dönt, hogy változat az étkezési szokásain, akkor azt lépésről lépésre kell megtennie, vagyis a fokozatosság elvét kell követnie. Ami fontos, hogy az étkezés meghatározza az egészségünket is.

Ezen kívül – tette a dietetikus – természetesen nem szabad elhanyagolni a mozgást sem.

Indul a Fülesbagoly tehetségkutató

Egy nagyszabású zeneipari összefogásnak köszönhetően idén is megrendezik három városban a Fülesbagoly Tehetségkutatókat, a tavalyi évhez hasonlóan Debrecen, Budapest és Martonvásár ad helyet a könnyűzenei versenyeknek.

A részletekről Nagy Szabolcs főszervező beszélt a Palettában.

Lázadó – megjelent a Sugarloaf legújabb dala

A stúdióban Muri Enikő énekes és Tóth Szabi zenekarvezető.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!