2020. június 4.,
csütörtök, Bulcsú napja

Paletta: DJ Dominique és barátai - 25. Jubileumi Jótékonysági Nap

Hír TV

2019. szeptember 24., kedd 19:00

A keddi Paletta a jótékonyságról és az összetartozásról szólt. Dr. Simon Lajos pszichológus beszélt a 24 órán keresztüli festés kezdeményezésről, Machovits László és Varga Zsolt a segélynyújtó motoros túrájukról, valamint DJ Dominique és Patkó Béla Kiki elmondta, hogyan is született meg a 25. Jubileumi Jótékonysági Nap.

Fess és ne ítélkezz! – Két városban festenek 24 órán keresztül

Dr. Simon Lajos, pszichológus, a Moravcsik Alapítvány Kuratóriumának elnöke, beszélt a kezdeményezésről, a pszichoszociális betegségekről és a valamilyen fogyatékossággal élők helyzetéről. Péntektől ugyanis Budapesten és Debrecenben festenek ennek kapcsán 24 órán keresztül.

Dévai motorosok – 14. Dévai Segélytúra

Machovits László, a Hunyadi-Rend kapitánya és Varga Zsolt, a Kerecsen Együttes alapítója mesélt arról, hogyan is alakult ki a túra és mi is volt az első ötlet, melyből később a több, mint egy évtizednyi Dévai Segélytúra születhetett.

DJ Dominique és barátai – 25. Jubileumi Jótékonysági Nap

DJ Dominique, zenész, műsorvezető és Patkó Béla Kiki énekes mondta el mikor is volt az első jótékonysági rendezvény és hogyan is született meg annak ötlete. Napközben sportolási lehetőségeket nyújtanak gyermekek számára, este pedig koncertek formájában, részben fiatalok, részben idősek számára.

 

Hír TV