2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 08:05

Paletta

Paletta: DJ Dominique és barátai - 25. Jubileumi Jótékonysági Nap

A keddi Paletta a jótékonyságról és az összetartozásról szólt. Dr. Simon Lajos pszichológus beszélt a 24 órán keresztüli festés kezdeményezésről, Machovits László és Varga Zsolt a segélynyújtó motoros túrájukról, valamint DJ Dominique és Patkó Béla Kiki elmondta, hogyan is született meg a 25. Jubileumi Jótékonysági Nap.

  • Paletta: DJ Dominique és barátai - 25. Jubileumi Jótékonysági Nap

Fess és ne ítélkezz! – Két városban festenek 24 órán keresztül

Dr. Simon Lajos, pszichológus, a Moravcsik Alapítvány Kuratóriumának elnöke, beszélt a kezdeményezésről, a pszichoszociális betegségekről és a valamilyen fogyatékossággal élők helyzetéről. Péntektől ugyanis Budapesten és Debrecenben festenek ennek kapcsán 24 órán keresztül.

Dévai motorosok – 14. Dévai Segélytúra

Machovits László, a Hunyadi-Rend kapitánya és Varga Zsolt, a Kerecsen Együttes alapítója mesélt arról, hogyan is alakult ki a túra és mi is volt az első ötlet, melyből később a több, mint egy évtizednyi Dévai Segélytúra születhetett.

DJ Dominique és barátai – 25. Jubileumi Jótékonysági Nap

DJ Dominique, zenész, műsorvezető és Patkó Béla Kiki énekes mondta el mikor is volt az első jótékonysági rendezvény és hogyan is született meg annak ötlete. Napközben sportolási lehetőségeket nyújtanak gyermekek számára, este pedig koncertek formájában, részben fiatalok, részben idősek számára.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!