2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: Családot minden gyereknek!

  • Paletta: Családot minden gyereknek!

NÉGY DARABOT LEHET MEGTEKINTENI INGYEN OKTÓBERBEN A SZÍNHÁZBAN

Meglepetéssel készül a nézőknek a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház, ugyanis ingyenes darabokkal készülnek a nehéz időszakra való tekintettel. a részletekről Kálló Béla, Jászai Mari-díjas színművész és Andrási Attila Jászai Mari-díjas rendező, a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház művészeti vezetője beszéltek.

EZEK A SPORTOK A LEGJOBBAK A 10 ÉV ALATTI GYERMEKEK SZÁMÁRA

Szabó Tímea, testnevelő és táncpedagógus beszélt arról mik a leginkább alkalmas sportok 10 év alatti gyermekek számára.

CSALÁDOT MINDEN GYERMEKNEK!

A fogyatékossággal született gyermekek örökbefogadását segíti a Kézenfogva Alapítvány. Weeber Tiborné Saci, nevelőszülő hét saját gyermeke mellett 3 Down-szindrómás gyermeket nevel. Pordán Ákos, a Kézenfogva Alapítvány ügyvezetője elmondta fontos céljuk megszólítani az örökbeadókat és örökbefogadókat is.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!