2020. augusztus 13.,
csütörtök, Ipoly napja

Paletta: Betekintés az olajfestmények és fotók világába

Hír TV

2019. augusztus 23., péntek 15:26

A Hír TV Paletta című műsorában elveszünk kicsit az olajfestmények és fotók világában Wei Xiang festőművésszel. A sport rovatban a harmadik olimpiájára készülő Sztankovics Anna, kétszeres olimpiai bronzérmes úszó volt Szani Roland vendége. A műsor záróakkordjaként Tóth Norbert és Gyuris László cukrászmesterek mesélnek az idei ország tortája cím elnyeréséről.

Festészet

Wei Xiang festőművész mesél az eltérő ábrázolási módokról és stíluselemekről, valamint Székely Edit, a Wink Nemzetközi Kulturális, Művészeti és Sportegyesület alelnöke beszél a magyar és kínai művészeket és sportolókat összehozó egyesület céljáról és működéséről.

Sport rovat

A sport rovat vendége Sztankovics Anna, kétszeres olimpiai bronzérmes úszó aki épp a 2020-ban tartandó tokiói olimpiára készül.

Az ország tortája

A Boldogasszony csipkéje és a Kicsi gesztenye, azaz az ország tortái. Tóth Norbert, a Tóth Cukrászda cukrásza az ország tortája cím idei győztese és Gyuris László, az A Capella cukrászda cukrásza az ország cukormentes tortája cím idei győztese volt Szani Roland vendége.

Hír TV