2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

Paletta: Bánffy Miklós-díjat kapott Horányi László

Hír TV

2019. szeptember 5., csütörtök 17:35

A Hír TV Paletta című műsorában Horányi László, Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató mesélt a díjról és munkásságáról Turda Adrienn műsorvezetőnek.

Bánffy Miklós-díj

Horányi László, Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató. A Bánffy Miklós-díj már a sokadik díja, ő azonban már csak Bánffy Miklós személye miatt is mérföldkőként tekint az elismerésre. A díjról, munkásságáról beszélgetett Turda Adrienn műsorvezetővel.

Sztár szólisták, örökzöldek, ritkaságok

Az Alba Regia Zenekar Székesfehérváron 2015 óta önálló intézményként működik, idén negyedik alkalommal hirdették meg a Farkas Ferenc bérletet az évadra. A mostani fellépés sorozat egy kicsit eklektikus lesz, hiszen a populáristól a nagyon komolyig minden szerepelni fog az idei műsorban. A részletekről Ifj. Major Istvánt, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatója mesélt.

15 éves a Rómeó és Júlia musical

A jubileumi előadás a Pap László Sportcsarnokban kerül megrendezésre, több nagy attrakció is lesz majd a produkcióban. A kulisszatitkokba Kerényi Miklós Máté, Junior Prima Díjas színművész és Horváth Dániel, színész avatta be a nézőket.

Hír TV