2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Paletta

Paletta: Bánffy Miklós-díjat kapott Horányi László

A Hír TV Paletta című műsorában Horányi László, Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató mesélt a díjról és munkásságáról Turda Adrienn műsorvezetőnek.

  • Paletta: Bánffy Miklós-díjat kapott Horányi László

Bánffy Miklós-díj

Horányi László, Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató. A Bánffy Miklós-díj már a sokadik díja, ő azonban már csak Bánffy Miklós személye miatt is mérföldkőként tekint az elismerésre. A díjról, munkásságáról beszélgetett Turda Adrienn műsorvezetővel.

Sztár szólisták, örökzöldek, ritkaságok

Az Alba Regia Zenekar Székesfehérváron 2015 óta önálló intézményként működik, idén negyedik alkalommal hirdették meg a Farkas Ferenc bérletet az évadra. A mostani fellépés sorozat egy kicsit eklektikus lesz, hiszen a populáristól a nagyon komolyig minden szerepelni fog az idei műsorban. A részletekről Ifj. Major Istvánt, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatója mesélt.

15 éves a Rómeó és Júlia musical

A jubileumi előadás a Pap László Sportcsarnokban kerül megrendezésre, több nagy attrakció is lesz majd a produkcióban. A kulisszatitkokba Kerényi Miklós Máté, Junior Prima Díjas színművész és Horváth Dániel, színész avatta be a nézőket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Legalább négyezer doppingtesztet végeznek az olimpia alatt

Legalább négyezer doppingtesztet végeznek az olimpia alatt

A Nemzetközi Tesztelő Ügynökség (ITA) szakemberei eddig mintegy négyezer sportolót ellenőriztek a nyári olimpiát megelőző kontrollidőszak hónapjaiban, és a párizsi ötkarikás játékok alatt hasonló mennyiségű teszt elvégzését tervezi a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által 2018-ban életre hívott és működtetett szervezet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!