2020. augusztus 4.,
kedd, Domonkos, Dominika napja

Paletta: Álruhában fejezte be Kőrösi Csoma-expedícióját a magyar utazó

Hír TV

2020. július 28., kedd 12:52

A Hír TV Paletta című műsorában ma többek között vendégül látták az indiai nagykövetet, aki segített hazajutni annak a fiatalembernek, aki elindult Kőrösi Csoma Sándor útján. De Veréb Tamás, Klajkó Szandra és Peller Mariann is ellátogatott a stúdióba.

Zichó Viktor sok viszontagság között 11 hónap alatt járta végig a nagy felfedező, Kőrösi Csoma Sándor útját, de Indiából nagyon nehezen jutott haza a járványhelyzet miatt, ebben volt segítségére az indiai nagykövet – vezette fel a műsor első témáját Turda Adrienn műsorvezető.

Őexcellenciája Kumar Tuhin, az Indiai Köztársaság nagykövete a történtekkel kapcsolatban azt mondta, hogy Zichó Viktorra országa barátjaként tekintett, és úgy gondolta, hogy az ő feladata az, hogy segítsen azoknak, akik azért dolgoznak, hogy India és Magyarországa kapcsolata elmélyüljön.

Az indiai nagykövet arra is kitért, hogy mind az indiaiak, mind a magyarok büszkék a kultúrájukra, és az is megkönnyíti a munkáját itt, hogy nyitottságot és segítőkészséget tapasztal magyar oldalról mindenfelé. Zichó Viktor ehhez kapcsolódóan pedig az ázsiaiak vendégszeretetét emelte ki. A beszélgetés során az is kiderült, hogy az útról hamarosan könyv is készül majd.

A műsor hátralévő részében Veréb Tamás és Klajkó Szandra új dalukról, míg Peller Mariann a Virtuózok producere pedig arról beszélt, hogy a tehetségkutató idén átlépi az országhatárt.

Teljes adás:

Hír TV