2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:00

Paletta

Paletta: Álruhában fejezte be Kőrösi Csoma-expedícióját a magyar utazó

A Hír TV Paletta című műsorában ma többek között vendégül látták az indiai nagykövetet, aki segített hazajutni annak a fiatalembernek, aki elindult Kőrösi Csoma Sándor útján. De Veréb Tamás, Klajkó Szandra és Peller Mariann is ellátogatott a stúdióba.

  • Paletta: Álruhában fejezte be Kőrösi Csoma-expedícióját a magyar utazó

Zichó Viktor sok viszontagság között 11 hónap alatt járta végig a nagy felfedező, Kőrösi Csoma Sándor útját, de Indiából nagyon nehezen jutott haza a járványhelyzet miatt, ebben volt segítségére az indiai nagykövet – vezette fel a műsor első témáját Turda Adrienn műsorvezető.

Őexcellenciája Kumar Tuhin, az Indiai Köztársaság nagykövete a történtekkel kapcsolatban azt mondta, hogy Zichó Viktorra országa barátjaként tekintett, és úgy gondolta, hogy az ő feladata az, hogy segítsen azoknak, akik azért dolgoznak, hogy India és Magyarországa kapcsolata elmélyüljön.

Az indiai nagykövet arra is kitért, hogy mind az indiaiak, mind a magyarok büszkék a kultúrájukra, és az is megkönnyíti a munkáját itt, hogy nyitottságot és segítőkészséget tapasztal magyar oldalról mindenfelé. Zichó Viktor ehhez kapcsolódóan pedig az ázsiaiak vendégszeretetét emelte ki. A beszélgetés során az is kiderült, hogy az útról hamarosan könyv is készül majd.

A műsor hátralévő részében Veréb Tamás és Klajkó Szandra új dalukról, míg Peller Mariann a Virtuózok producere pedig arról beszélt, hogy a tehetségkutató idén átlépi az országhatárt.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!