2020. január 27.,
hétfő, Angelika napja

Paletta: Ahányan ma ismerik Honduras fővárosát, annyian tudják, ki volt Barta Tamás

Hír TV

2019. július 19., péntek 19:00

A Hír TV Paletta című kulturális ajánló műsora elruccant Debrecenbe, ahol elkezdődött a Campus Fesztivál, aztán a műsorban bokszoltak is egy kicsit és legvégül Bükkfürdőre kirándultak, ahol most a hétvégén a hétvégén nagyszabású gasztro-fesztivál kerül megrendezésre és ahol ismert LGT dalok csendülnek fel, csöppet sem szokványos módon..

Debrecenben immáron 12. alkalommal kerül sor a Campus Fesztivál megszervezésére. Amikor elindult még kisebb, családi rendezvényként tartották számon, amely mára bőven százezer fő feletti látogatóval büszkélkedhet. Az adásban Bihari Balázs, a Campus Fesztivál sajtómunkatársa számolt be az idei programokról, a koncerteken fellépő világsztárokról, valamint arról, hogy a megszokottól külön immáron van művészetekkel, gyermekekkel foglalkozó része is a rendezvénynek.

A műsorban megszólaltatták Szellő Imre nehézsúlyú ökölvívót, akit világszinten, kategóriájában – cirkáló súlyban – a legjobb 15 bokszoló között tartanak számon. A sportoló elmondta, hogy 22 éve van a ringbe, majd elmesélte a kezdeteket és mindazt a munkát, amely az eredményességéhez vezetett.

A Paletta befejező részében Gál Gábor gitáros-zenekarvezető, az LGT Tribute zenekar létrehozásának körülményeit mesélte el, valamint arról nyilatkozott, miként valósulhatott meg egy régi álma, amely révén saját hangzásvilággal szólaltathatták meg a régi LGT slágereket.

Hír TV