2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:30

Paletta

Paletta: Ahányan ma ismerik Honduras fővárosát, annyian tudják, ki volt Barta Tamás

A Hír TV Paletta című kulturális ajánló műsora elruccant Debrecenbe, ahol elkezdődött a Campus Fesztivál, aztán a műsorban bokszoltak is egy kicsit és legvégül Bükkfürdőre kirándultak, ahol most a hétvégén a hétvégén nagyszabású gasztro-fesztivál kerül megrendezésre és ahol ismert LGT dalok csendülnek fel, csöppet sem szokványos módon..

  • Paletta: Ahányan ma ismerik Honduras fővárosát, annyian tudják, ki volt Barta Tamás

Debrecenben immáron 12. alkalommal kerül sor a Campus Fesztivál megszervezésére. Amikor elindult még kisebb, családi rendezvényként tartották számon, amely mára bőven százezer fő feletti látogatóval büszkélkedhet. Az adásban Bihari Balázs, a Campus Fesztivál sajtómunkatársa számolt be az idei programokról, a koncerteken fellépő világsztárokról, valamint arról, hogy a megszokottól külön immáron van művészetekkel, gyermekekkel foglalkozó része is a rendezvénynek.

A műsorban megszólaltatták Szellő Imre nehézsúlyú ökölvívót, akit világszinten, kategóriájában – cirkáló súlyban – a legjobb 15 bokszoló között tartanak számon. A sportoló elmondta, hogy 22 éve van a ringbe, majd elmesélte a kezdeteket és mindazt a munkát, amely az eredményességéhez vezetett.

A Paletta befejező részében Gál Gábor gitáros-zenekarvezető, az LGT Tribute zenekar létrehozásának körülményeit mesélte el, valamint arról nyilatkozott, miként valósulhatott meg egy régi álma, amely révén saját hangzásvilággal szólaltathatták meg a régi LGT slágereket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!