2020. október 29.,
csütörtök, Nárcisz napja

Paletta: A virágok velünk maradnak az őszi-téli szezonban is

Hír TV

2020. augusztus 19., szerda 12:50

A Hír TV Paletta című műsorában többek között arra adtak ma választ, hogy milyen fél év előtt állnak az egyetemek és a főiskolák a jelenlegi járványügyi helyzetben. De szó esett arról is, hogy három napon át 12 ingyenes koncerttel várják a kikapcsolódni vágyókat Székesfehérvárott az Alba Regia Feszten, és megnézték azt is, hogy a COVID-19 mennyire változtatta meg a vásárlási szokásainkat, mit tartogat az idei őszi divat.

Vajon hatással volt-ez idei őszi divatra a járványhelyzet – többek között erről is beszélgetett Turda Adrienn műsorvezető Pázmány Patrícia divattanácsadó, stílusszakértővel. A divattanácsadó elmondta, hogy ősszel az elöl hosszabb, hátul rövidebb szoknya lesz többek között a divat, de a virág minták is jönnek tovább az őszi-téli szezonba.

A stílusszakértő megjegyezte, hogy a járvány több ponton is érezteti hatását a divat világában, a nők sokkal szívesebben vásárolnak a karantén és a bezártság után. A beszélgetés során olyan fortélyok és tippek is szóba kerültek, amelyekkel a különböző alkatú és adottságú hölgyek is előnyösen tudnak öltözködni a mindennapokban.

Teljes adás:

Hír TV