2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Paletta

Paletta: A virágok velünk maradnak az őszi-téli szezonban is

A Hír TV Paletta című műsorában többek között arra adtak ma választ, hogy milyen fél év előtt állnak az egyetemek és a főiskolák a jelenlegi járványügyi helyzetben. De szó esett arról is, hogy három napon át 12 ingyenes koncerttel várják a kikapcsolódni vágyókat Székesfehérvárott az Alba Regia Feszten, és megnézték azt is, hogy a COVID-19 mennyire változtatta meg a vásárlási szokásainkat, mit tartogat az idei őszi divat.

  • Paletta: A virágok velünk maradnak az őszi-téli szezonban is

Vajon hatással volt-ez idei őszi divatra a járványhelyzet – többek között erről is beszélgetett Turda Adrienn műsorvezető Pázmány Patrícia divattanácsadó, stílusszakértővel. A divattanácsadó elmondta, hogy ősszel az elöl hosszabb, hátul rövidebb szoknya lesz többek között a divat, de a virág minták is jönnek tovább az őszi-téli szezonba.

A stílusszakértő megjegyezte, hogy a járvány több ponton is érezteti hatását a divat világában, a nők sokkal szívesebben vásárolnak a karantén és a bezártság után. A beszélgetés során olyan fortélyok és tippek is szóba kerültek, amelyekkel a különböző alkatú és adottságú hölgyek is előnyösen tudnak öltözködni a mindennapokban.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!