2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: A karácsony üzenete örök

A világjárvány idején leginkább a hit tarthatja bennünk az erőt – mondta felvezetőjében a Paletta műsorvezetője. A Hír TV kulturális magazinjának ünnepi műsorában Ruzsa-Nagy Zoltán, református lelkipásztor volt a vendég.

  • Paletta: A karácsony üzenete örök

 

"A járvány nehezebb, nem szokványos helyzet elé állítja most az embereket. A biblia alapján ez a világ nem abban a mederben zajlik a bűneset óta. A karácsony üzenete azonban ugyanaz most is. (...) Isten az embert arra teremtette, hogy harmóniában éljen Istennel, embertársaival és a világgal. Ez a mostani helyzet változtatott az embereken pozitív és negatív módon is." - mondta a református lelkipásztor, aki saját tapasztalatait is elmesélte a Paletta című műsorunk ünnepi kiadásában.

"Ha megértem, hogy engem is szeret Isten, akkor a hiányérzetünket az Istenszeretete be tudja tölteni."

- erősítette meg Ruzsa-Nagy Zoltán. 

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!