2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Paletta

Paletta: A DART társulat táncban meséli el a Két Lottit

Eric Kästner születésének 120. évfordulója alkalmából Két Lottit táncol a Dart társulat, a gyerekek pedig Vállvetve Apával mehetnek édesapjuk munkahelyére és hamarosan itt a Jó estét nyár, jó estét szerelem!

  • Paletta: A DART társulat táncban meséli el a Két Lottit

A Zsidó Művészeti Napokon mutatja be a DART – korábbi nevén DanceArt – társulat a Két Lottit. A népszerű történetet táncban mesélik el egy kortárs amerikai szerző zenei montázsára. A híres ifjúsági regény táncelőadás változata Eric Kästner születésének 120. évfordulóját ünnepelve készült. A stúdióban Varga Kinga, művészeti vezető és Kiss Tamás, szólista.

Folytatódik a Férfiak Klubja nagysikerű kezdeményezése, a Vállvetve Apával, azaz Vigyék be az édesapák gyereküket a munkahelyükre! A második alkalommal útjára indított nap lényege, hogy az édesapák intézményesen bevihetik a gyerekeiket a munkahelyükre. A kezdeményezésről a Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre beszélt részletesebben.

A Marczibányi Téri Művelődési Központban, májusban ismét új színházi bemutató lesz. Saját produkcióban állítják színpadra a Fejes Endre-Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem című előadást. A Szindra Társulattal ez már a negyedik közös produkciójuk (a Képzelt riport, A Padlás, A kör négyszögesítése után). A rendező ezúttal is Földessy Margit színművész, aki kulisszatitkokat is elárul a stúdióban.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Harc a zsugorinflációval + videó

Harc a zsugorinflációval + videó

Március 1-jétől kötelező a boltokban feltüntetni, ha egy adott termék mennyisége csökken. A témában Nobilis Márton élelmiszeriparért felelős államtitkárt kérdezte M. Dobos Marianne műsorvezető.
Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Az új tarifarendszerrel kapcsolatban a legfontosabb változás, hogy a mai naptól kezdve a 14 évesnél fiatalabb gyermekek számára a helyközi közösségi közlekedés díjmentes lett - hívta fel rá a figyelmet Hegyi Zsolt, MÁV vezérigazgató-helyettese péntek este a Napi aktuálisban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!