2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Paletta

Paletta: A DART társulat táncban meséli el a Két Lottit

Eric Kästner születésének 120. évfordulója alkalmából Két Lottit táncol a Dart társulat, a gyerekek pedig Vállvetve Apával mehetnek édesapjuk munkahelyére és hamarosan itt a Jó estét nyár, jó estét szerelem!

  • Paletta: A DART társulat táncban meséli el a Két Lottit

A Zsidó Művészeti Napokon mutatja be a DART – korábbi nevén DanceArt – társulat a Két Lottit. A népszerű történetet táncban mesélik el egy kortárs amerikai szerző zenei montázsára. A híres ifjúsági regény táncelőadás változata Eric Kästner születésének 120. évfordulóját ünnepelve készült. A stúdióban Varga Kinga, művészeti vezető és Kiss Tamás, szólista.

Folytatódik a Férfiak Klubja nagysikerű kezdeményezése, a Vállvetve Apával, azaz Vigyék be az édesapák gyereküket a munkahelyükre! A második alkalommal útjára indított nap lényege, hogy az édesapák intézményesen bevihetik a gyerekeiket a munkahelyükre. A kezdeményezésről a Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre beszélt részletesebben.

A Marczibányi Téri Művelődési Központban, májusban ismét új színházi bemutató lesz. Saját produkcióban állítják színpadra a Fejes Endre-Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem című előadást. A Szindra Társulattal ez már a negyedik közös produkciójuk (a Képzelt riport, A Padlás, A kör négyszögesítése után). A rendező ezúttal is Földessy Margit színművész, aki kulisszatitkokat is elárul a stúdióban.

Teljes adás: 

HírTV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!