2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Felvidéki freskó 03:00

Paletta

Paletta: A Budapest Klezmer Band 30 év után is előre tekint koncertjével

Indul a hét és indul a Paletta is! Felavatták a Csete művészházaspár emléktábláját. Aztán Széchenyi-emlékkupa 12 helyszínen az ország minden pontján és végül, de nem utolsó sorban 30 éves jubileumi koncertjére készül a Budapest Klezmer Band. Turda Adrienn a nyár egyik legfontosabb kulturális eseményeiről beszélgetett vendégeivel a Palettában.

  • Paletta: A Budapest Klezmer Band 30 év után is előre tekint koncertjével

A Csete művészházaspár művészeti öröksége páratlan - erről is kérdezte vendégét Turda Adrienn műsorvezető Csete György Eörsöt, fotográfust, a Csete-alapítvány kezelőjét.

Széchenyi Tímea a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumi elnöke sportól, vidékfejlesztésről, egészséges életről beszélt többek között, majd a Budapest Klezmer Bandtől Gazda Bence hegedűművész és Bán Teodóra, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ügyvezetője kínált kulturális programot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!