2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Paletta

Paletta: 95 éves a Kossuth-díjas zeneszerző, Szőnyi Erzsébet

95 éves a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-, Liszt - és Erkel -díjas zeneszerző, karvezető, zenepedagógus, kiváló művész: Szőnyi Erzsébet.

  • Paletta: 95 éves a Kossuth-díjas zeneszerző, Szőnyi Erzsébet

A Magyar Művészeti Akadémia a 95 éves Szőnyi Erzsébet Kossuth-díjas zeneszerző tiszteletére rendezett születésnapi szerzői estet. A hangverseny karnagyával, a Liszt Ferenc-díjas Kollár Évával és zongoristájával, Nagy Márta zongoraművésszel beszélgettünk a zeneszerzőről.

Tart az 5. magyar filmhét! A programokról, a díjakról és a nevezett filmekről Novák Emilt, Balázs Béla-díjas operatőr-filmrendezőt kérdeztük.

És indul a Kobuci 11. évada. A programigazgató Kaszap Attila beszámolt a várható programokról.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!