2024. 02. 20. Kedd Aladár, Álmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Paletta

Paletta: 92 éves lett Kassai Ilona

  • Paletta: 92 éves lett Kassai Ilona

LÁTTAD-E MÁR A ZENÉT? - NÉGY MEGYÉRE KITERJEDŐ RAJZVERSENY

Szentpéteri Csilla, zongoraművész éppen 20 évvel ezelőtt robbant be sajátos stílusával. Elmondta, az első nagykoncertje után rögtön egy másikat is tartania kellett, hiszen nem fért be a nagy tömeg az első előadásra. Eleinte az otthoni stúdiójában kísérletezett sajátos stílusjegyeivel, melyben olyan neves zenészek műveit dolgozta át, mint például Vivaldi vagy Chopin. 2003 óta azonban rengeteg saját műve is megjelent már.

ISTEN ÉLTESSE KASSAI ILONÁT!

Kassai Ilona 92. születésnapját ünnepelte júliusban, amit már 10 éve a Gerbeaud-ban ünnepelnek legközelebbi barátaival. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész elmondta, egészen pici kora óta tudta, hogy színésznő szeretne lenni. Mezei Kitti színésznő és Kertész Andrea szinkronrendező elmondták példaértékű ahogy Kassai Ilona még a mai napig teljes odaadással és alázattal dolgozik.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!