2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Paletta: 35 éves jubileumi koncertre készül a 100 Tagú Cigányzenekar

Hír TV

2020. február 7., péntek 18:54

A Hír TV Paletta című műsorában egy nemzetközi böllértalálkozó, az egészséges életmód és a 100 Tagú Cigányzenekar 35 éves jubileumi koncertje adták a témákat.

XIV. Nemzetközi Kevi Böllértalálkozó 14-én és 15-én Túrkevén

A XIV. Nemzetközi Kevi Böllértalálkozó főszervezője, Tóth Lajos mesélt a teljesen hagyományos, ugyanakkor tömeges disznóvágás rendezvényéről. A túrkevei esemény a disznóvágást, illetve a disznótort igyekszik előtérbe helyezni. Az ország számos pontjáról, illetve a határon túlról is érkeznek majd csapatok, emellett természetesen az érdeklődőket is várják.

A mozgást és az egészséges életmódot népszerűsíti a fitness-házaspár

A fitness és a testépítés egy szűk kör versenysportágából nőtte ki magát egy életformává. Bartha-Darabos Ivett és Turós György, a Fitspiration World alapítói beszéltek arról, hogyan alakult át a sport és kapcsolódik ma már hozzá étkezés, ruházkodás, illetve az internet világa. A fitness-házaspár állítása szerint az élet minden területén könnyebb teljesíteni, ha van bennünk kellő erő és kitartás, mellyel előbbre juthatunk. Ezenkívül ma már rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy a mozgást az egyéni erőnlétünkhöz és életvitelünkhöz igazíthassuk.

35 éves jubileumi koncertre készül a 100 Tagú Cigányzenekar

1985-ben jött létre az együttes, azóta 35 év telt el, így itt az ideje egy jubileumi koncertnek. Február 9-én, a Papp László Sportarénában lesz az évfordulóra szervezett koncertje a 100 Tagú Cigányzenekarnak, mely koncerten a 138 főből legalább 120-an lesznek ott pódiumon. Beke Farkas Nándor, a Magyar Kultúra Lovagjának elnök-menedzsere mondta el a zenekarral kapcsolatos érdekességeket. A repertoárról, az együttes összetételéről, a különféle sikereikről is szívesen mesélt.

Hír TV