2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Európai Híradó 04:00

Paletta

Paletta: 1848 méter hosszú zászló az Andrássy úton

A mintázható siker titkai, a 3. Nemzet Zászlója és a Gyémántbogár voltak Paletta című műsorunk mai témái.

  • Paletta: 1848 méter hosszú zászló az Andrássy úton

A siker mintázható – Hogyan tartsunk össze egy csapatot?

S. Tóth Márta Life & Business Coach mondta el a siker elérésének titkát, a megfelelő irány megtalálásától, a kezdeti vizualizáción át, egészen a célegyenes eléréséig. Egyaránt fontosnak tartja a közös érdekeket, a közös örömöket, az apró sikerek megünneplését és a megfelelő motiváció. A feszes és harmonikus kapcsolat talán legfontosabb összetevője, hogy egyszerre kell mindennek találkoznia.

A Nemzet Zászlója – 1848 méter hosszú magyar zászló az Andrássy úton

Idén, Trianon 100 éves évfordulóján kerül megrendezésre a 3. Nemzet Zászlója rendezvény. Szilágyi Ákos főszervező beszélt a kezdeményezés létrejöttéről és magáról az ötletről, mi szerint egy 1848 méter hosszú zászlóval vonulnak majd fel  és formálnak kokárdát.

Minden sikerül – Egy könyv, ami erőt ad és feltölt

Vámos Robi író, Gyermek Coach, a Gyémántbogár alapítója mondta el, miért is képes egy képregényhős arra, hogy megfelelő formában tolmácsolja a gyermekek számára, azokat a gondolatokat, melyek egy felnőtt szájából nem hatnának annyira jól. A rajzolás okozta örömökről és kreativitása különféle módokon történő kibontakoztatásáról is beszélt Vámos Robi.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!