2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Paletta

Paletta: 151 éve született Mahátma Gandhi

  • Paletta: 151 éve született Mahátma Gandhi

151 ÉVE SZÜLETETT MAHÁTMA GANDHI

őexc. Kumar Thin, az Indiai Köztársaság magyarországi nagykövete elmondta, a jeles évforduló alkalmából szeretnék hangsúlyozni mennyire fontosak Gandhi gondolatai. Hozzátette, tanítása mai napig élénken élnek az indiai kultúrában.

Sonkoly Gábor, dékán, egyetemi tanár elmondta Magyarországról mindig volt egy nagyon erős érdeklődés a kelet iránt, Ázsia iránt és ennek részekén mindig voltak olyan utazók, tudósok, akik India felé fordultak. Hozzátette, a hallgatók körében is egyre nagyobb az indiai kultúra iránti érdeklődés.

Somi Panni, indológus, táncművész Indiai iránti érdeklődéséről mesélt, valamint szó volt az indiai tradíciókról is.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!